Årsregnskab:
2019 blev et fornuftigt år

Årsregnskab:
2019 blev et
fornuftigt år

Nyhed
12. marts 2020
2019 blev et fornuftigt år for Radius CPH A/S. Bruttoavancen blev på ca. 32,1 mio. kr., og resultatet landede på ca. 3,6 mio. kr. før skat. Det giver en overskudsgrad på 9,7 %. Resultatet for fjerde kvartal er det bedste i virksomhedens historie, men det samlede årsresultat er under budget.

”2019 er godkendt, og det er meget dejligt, at den sidste del af året slutter så flot – og at vi leverer det bedste fjerde kvartal nogensinde i Radius’ historie. Men det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi havde budgetteret med både en højere bruttoavance og et større overskud i 2019,” siger adm. direktør Asbjørn Haugstrup.

Årsagen til afvigelsen fra budgettet skal findes i andet kvartal, hvor nogle store kunder udskød store projekter på samme tid. Det gav en periode med overkapacitet og dermed faldende omsætning og overskud.

Tilfredse kunder og medarbejdere

Radius måler løbende på både kundernes og medarbejdernes tilfreds. På tværs af alle målinger ligger kundetilfredsheden i 2019 på 5,7 på en skala fra 1-7, mens medarbejdertilfredsheden ligger på 4,5 på en skala fra 1-5.

Vækst i 2020

Selvom det samlede årsresultat er under budget, så er resultatet for fjerde kvartal det bedste i Radius’ historie. På baggrund af afslutningen på 2019 og positive meldinger om opgaver fra flere kunder i starten af 2020, er forventningerne til 2020 derfor gode:

”Vi budgetterer med vækst i 2020 – både i bruttoavance og overskud. Men vi er naturligvis nervøse for, hvor negativt corona-pandemien kommer til at påvirke økonomien. Vi ser en umiddelbar reaktion nu, men som for mange andre videnrådgivere er det sandsynligt, at vi først ser reelle effekter til efteråret, hvis kunderne justerer budgetterne,” siger Asbjørn Haugstrup.

Læs hele årsregnskabet her.

For mere information:

Asbjørn Haugstrup, adm. direktør og partner
Telefon 2672 9421
Mail ah@radiuscph.dk

Nyhed
12. marts 2020