Nyheder

Radius ansætter ny Head of Digital

Martin Bjørn Kristensen er ny Head of Digital i Radius. Martin bliver ansvarlig for at lede vores digitale team og udvikle den del af vores rådgivning, som handler om digital kommunikation og platforme.

Læs mere

Størst tillid til kvindelige partiledere

Hvem er mest troværdig: Venstres Lars Løkke Rasmussen eller Socialdemokratiets Mette Frederiksen? Og hvor ligger Kristian Thulesen Dahl og Pia Olsen Dyhr på skalaen? Vi har spurgt danskerne, hvor troværdige de danske partiledere er.

Læs mere

Dét debatterede vi på Folkemødet i 2018

Fremtidspladen var en ny oplevelse på Folkemødet i 2018. Vi kombinerede udstilling, oplevelse og debat med formålet om at skabe et sted, hvor du kunne se, røre og debattere de nye teknologier og muligheder, som kommer til at ændre vores samfund.

Læs mere

Rør ved Fremtiden på Folkemødet

Vi har sat alle sejl for at skabe en helt ny oplevelse på Folkemødet. Det er blevet til Fremtidspladsen. Her er der mulighed for at se, røre ved og debattere fremtiden på én gang.

Læs mere

Årsrapport 2017: Radius’ bedste resultat

Radius har leveret det bedste resultat siden grundlæggelsen for 15 år siden. Bruttoavancen er vokset med 9% fra 28,9 mio. kr. i 2016 til 31,5 mio. kr. i 2017, og bundlinjen er forbedret med 17% fra 4,7 til 5,5 mio. kr.

Læs mere

Ny rådgiver til Radius

Vi har travlt i Bredgade, og derfor er vi virkelig glade for at byde vores nye rådgiver, Ina Johanne Mønsted, velkommen til Radius.

Læs mere

Velkommen til Eva

Vi er blevet en kollega rigere med ansættelsen af Eva, der er ansat hos os som en del af integrationsuddannelsen.

Læs mere

The M list

Dansk Markedsføring er klar med årets The M List. Listen er sorteret alfabetisk, så vi skulle ikke scrolle langt ned for at finde vores direktør, Asbjørn Haugstrup. Læs, hvad der har været hans største professionelle succes i 2017.

Læs mere

Hjort-rådgiver retur til Radius

I 2015 hentede finansminister Claus Hjort sin særlige rådgiver hos Radius. Nu er Hjort blevet forsvarsminister, og Lisbeth Mikkelsen vender tilbage til Radius.

Læs mere

Radius ny Worldcom partner

Radius er ny dansk partner i det internationale netværk Worldcom Public Relations Group, der samler 110 bureauer i 95 forskellige byer fordelt på 6 kontinenter.

Læs mere

Årsrapport 2015: Massiv investering i uddannelse

Radius kommer ud af 2015 med en bruttoavance på 24,8 mio. kr. og et overskud før skat på 4,4 mio. kr. Det er en vækst i bruttoavance på ca. 2 mio. kr. og et resultat godt 10 % over det budgetterede. 2015 bød desuden på 33 nye kunder.

Læs mere

Ny adm. direktør for Radius

Asbjørn Haugstrup er ny adm. direktør for Radius og indtræder samtidig i virksomhedens ejerkreds. De seneste fire år har han været særlig rådgiver for hhv. Martin Lidegaard og Margrethe Vestager. Før det var han i 11 år direktør og partner i Rostra Kommunikation A/S.

Læs mere

2015 – et kig i krystalkuglen

Hvad bliver de største livsstils- og forbrugertendenser i 2015? Vi giver dig vores bud på, hvilke tendenser der vil dominere danskernes liv i 2015.

Læs mere