Nyheder

Troværdighedsanalyse 2020: Politikernes troværdighed er vokset

Politikernes troværdighed er steget markant i 2020 efter 9 år i stampe. Det viser den årlige troværdighedsanalyse, som Radius netop har gennemført for 12. år i træk. Foruden politikere figurerer 25 andre faggrupper i analysen. Jordemødre, læger og sygeplejersker ligger fortsat i top.

Læs mere

Radius ansætter to nye kolleger

Radius får nye, stærke kræfter med på holdet. Anne Vium er ansat som seniorrådgiver per 1. september og Thomas Ebdrup som praktikant i vores talentprogram.

Læs mere

Radius udvider partnerkredsen

Mads Bech Larsen er ny partner hos Radius, hvis partnerkreds dermed udvides fra tre til fire. En stærk evne til at drive ny forretning har rykket Mads op i partnerkredsen.

Læs mere

COVID-19: Vi arbejder – men hjemmefra

I Radius følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger, og alle medarbejdere arbejder hjemmefra fra og med i dag. Heldigvis betyder digitale fora, at vi er fuldt funktionsdygtige fra distancen, og vi arbejder fortsat på højtryk for og sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere

Årsregnskab: 2019 blev et fornuftigt år

2019 blev et fornuftigt år for Radius CPH A/S. Bruttoavancen blev på ca. 32,1 mio. kr., og resultatet landede på ca. 3,6 mio. kr. før skat. Det giver en overskudsgrad på 9,7 %. Resultatet for fjerde kvartal er det bedste i virksomhedens historie, men det samlede årsresultat er under budget.

Læs mere

Radius udvider holdet med tre talenter

Vi har fået tre stærke profiler med ombord i Radius. Monique Kruhøffer Pedersen er ansat som junior kreativ. Molly Marie Bierlich og Caroline Grønkjær Ahrenkiel er begge ansat som kommunikationsassistenter som en del af vores udviklingsprogram for studerende – Radius Talent.

Læs mere

Tidligere særlig rådgiver starter endelig i Radius

Radius har ansat Rasmus Bebe som ny seniorrådgiver per 1. november. Han er tidligere særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og har solid erfaring med strategi, kommunikation og politisk interessevaretagelse fra tidligere jobs.

Læs mere

Tre nye kolleger starter i Radius

Vi har ansat Johan Engel Bolving som Advisor samt Hannah Phipps Walter og Marie Schmidt Appel, der begge skal prøve kræfter med rådgiverlivet som en del af vores praktikprogram Radius Talent.

Læs mere

Troværdighedsanalysen 2019: Politikerne er (stadig) Danmarks mindst tillidsvækkende faggruppe – men valgkampen viste, hvad der virker

For 11. år i træk har vi gennemført vores årlige analyse af 26 forskellige faggruppers troværdighed, og tallene taler sit tydelige sprog. Jordemødrene er for tredje år i træk den mest troværdige faggruppe, mens politikerne igen i år fastholder deres placering i bunden. Ikke desto mindre gav valgkampen et praj om, hvad der skal til, hvis politikerne skal stige på ranglisten.

Læs mere 1 kommentar

Radius har ansat ny kreativ direktør

Vi har glædet os til at byde velkommen til Tobias Enné som ny, kreativ direktør. Han kommer til at være ansvarlig for at udvikle og lede det kreative arbejde i Radius.

Læs mere

Folkemødet 2019: Klimaet hitter, men sundhed vinder (igen)

Mere end 3000 debatter, foredrag og arrangementer er på programmet de kommende dage, når Folkemødet 2019 løber af stablen. De fleste af arrangementer handler om sundhed, verdensmål og klima, viser vores analyse af Folkemødeprogrammet. Nå ja, og så er Bertel Haarder den mest aktive debattør.

Læs mere

Radius ansætter ny Head of Digital

Martin Bjørn Kristensen er ny Head of Digital i Radius. Martin bliver ansvarlig for at lede vores digitale team og udvikle den del af vores rådgivning, som handler om digital kommunikation og platforme.

Læs mere

Størst tillid til kvindelige partiledere

Hvem er mest troværdig: Venstres Lars Løkke Rasmussen eller Socialdemokratiets Mette Frederiksen? Og hvor ligger Kristian Thulesen Dahl og Pia Olsen Dyhr på skalaen? Vi har spurgt danskerne, hvor troværdige de danske partiledere er.

Læs mere

Dét debatterede vi på Folkemødet i 2018

Fremtidspladen var en ny oplevelse på Folkemødet i 2018. Vi kombinerede udstilling, oplevelse og debat med formålet om at skabe et sted, hvor du kunne se, røre og debattere de nye teknologier og muligheder, som kommer til at ændre vores samfund.

Læs mere

Rør ved Fremtiden på Folkemødet

Vi har sat alle sejl for at skabe en helt ny oplevelse på Folkemødet. Det er blevet til Fremtidspladsen. Her er der mulighed for at se, røre ved og debattere fremtiden på én gang.

Læs mere

Årsrapport 2017: Radius’ bedste resultat

Radius har leveret det bedste resultat siden grundlæggelsen for 15 år siden. Bruttoavancen er vokset med 9% fra 28,9 mio. kr. i 2016 til 31,5 mio. kr. i 2017, og bundlinjen er forbedret med 17% fra 4,7 til 5,5 mio. kr.

Læs mere

Ny rådgiver til Radius

Vi har travlt i Bredgade, og derfor er vi virkelig glade for at byde vores nye rådgiver, Ina Johanne Mønsted, velkommen til Radius.

Læs mere

Velkommen til Eva

Vi er blevet en kollega rigere med ansættelsen af Eva, der er ansat hos os som en del af integrationsuddannelsen.

Læs mere

The M list

Dansk Markedsføring er klar med årets The M List. Listen er sorteret alfabetisk, så vi skulle ikke scrolle langt ned for at finde vores direktør, Asbjørn Haugstrup. Læs, hvad der har været hans største professionelle succes i 2017.

Læs mere

Hjort-rådgiver retur til Radius

I 2015 hentede finansminister Claus Hjort sin særlige rådgiver hos Radius. Nu er Hjort blevet forsvarsminister, og Lisbeth Mikkelsen vender tilbage til Radius.

Læs mere

Radius ny Worldcom partner

Radius er ny dansk partner i det internationale netværk Worldcom Public Relations Group, der samler 110 bureauer i 95 forskellige byer fordelt på 6 kontinenter.

Læs mere

Årsrapport 2015: Massiv investering i uddannelse

Radius kommer ud af 2015 med en bruttoavance på 24,8 mio. kr. og et overskud før skat på 4,4 mio. kr. Det er en vækst i bruttoavance på ca. 2 mio. kr. og et resultat godt 10 % over det budgetterede. 2015 bød desuden på 33 nye kunder.

Læs mere

Ny adm. direktør for Radius

Asbjørn Haugstrup er ny adm. direktør for Radius og indtræder samtidig i virksomhedens ejerkreds. De seneste fire år har han været særlig rådgiver for hhv. Martin Lidegaard og Margrethe Vestager. Før det var han i 11 år direktør og partner i Rostra Kommunikation A/S.

Læs mere