Bestyrelse

Nicolaj Taudorf Andersen
Bestyrelsesformand
Nicolaj Taudorf Andersen er stifter af Radius, hvor han i dag er seniorpartner og arbejdende bestyrelsesformand. Nicolaj har været kommunikationsrådgiver siden 1997. Før det arbejdede han for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg.
Henrik Fallesen
Medlem af bestyrelsen
Henrik Fallesen kom til Radius i 2007, hvor han blev partner i 2008. Før det arbejdede han ni år hos Dansk Industri, blandt andet som funktionschef i overenskomstafdelingen og som leder af Bruxelles-kontoret fra 2003 til 2007.
Søren Hoelgaard-Justesen
Medlem af bestyrelsen
Søren Hoelgaard-Justesen er medstifter og medejer af Epinion, Danmarks tredjestørste analysevirksomhed. Han er samtidig adm. direktør i og medstifter af energiselskabet Natur-Energi, ligesom han er engageret i virksomhederne Endomondo og UserReport.
Mika Bildsøe Lassen
Medlem af bestyrelsen
Mika Bildsøe Lassen er Head of Branding & Communications hos A.P. Møller Holding og har tidligere været kommunikationsdirektør hos Svitzer, direktør for Kommunikation, CSR og Branding hos Egmont samt stået i spidsen for CA Technologies’ kommunikation i Nord- og Sydeuropa.
Christian Ejvin Andersen
Medlem af bestyrelsen
Christian Ejvin Andersen er administrerende direktør i advokatfirma Bech-Bruun og har tidligere været Managing Partner i GRØN EJVIN ANDERSEN og PR-bureauet Kreab Gavin Anderson samt været seniorrådgiver i Radius. Christian er cand.polit.