Bestyrelsen

Nicolaj Taudorf Andersen

CEO og stifter

Nicolaj Taudorf Andersen er stifter af Radius, hvor han i dag er CEO. Nicolaj har været kommunikationsrådgiver siden 1997. Før det arbejdede han for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg.

Lars Hemming Jørgensen

Bestyrelsesformand

Henrik Fallesen

Seniorpartner og medlem af bestyrelsen

Henrik Fallesen er seniorpartner i Radius. Før Henrik kom til Radius i 2007, arbejdede han for Dansk Industri som blandt andet overenskomstchef og leder af Bruxelles-kontoret.

Mika Bildsøe Lassen

Medlem af bestyrelsen

Mika Bildsøe Lassen er Head of Branding & Communications hos A.P. Møller Holding og har tidligere været kommunikationsdirektør hos Svitzer, direktør for Kommunikation, CSR og Branding hos Egmont samt stået i spidsen for CA Technologies’ kommunikation i Nord- og Sydeuropa.

Søren Hoelgaard-Justesen

Medlem af bestyrelsen

Søren Hoelgaard-Justesen er medstifter og medejer af Epinion, Danmarks tredjestørste analysevirksomhed. Han er samtidig adm. direktør i og medstifter af energiselskabet Natur-Energi, ligesom han er engageret i virksomhederne Endomondo og UserReport.

Christian Ejvin Andersen

Medlem af bestyrelsen

Christian Ejvin Andersen er administrerende direktør i advokatfirma Bech-Bruun og har tidligere været Managing Partner i GRØN EJVIN ANDERSEN og PR-bureauet Kreab Gavin Anderson samt været seniorrådgiver i Radius. Christian er cand.polit.