Nyhed
9. maj 2023

I Radius er vi bedst, når det er svært. Og du kan få et indblik i hvordan

Radius Rådgiverakademi er åbent for tilmelding til efteråret 2023. Skal du være med?

Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius’ Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere, der er bedst, når det er svært.

Til efteråret samler vi for tredje gang en række nysgerrige, talentfulde og engagerede studerende, der går rundt med en rådgiver i maven. Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC.

Vi ved godt, at du både har floor, Foucault og familiefødselsdage på agendaen som studerende. Derfor har vi sammensat et program på fem tirsdagsaftener fordelt hen over efteråret. Her vil du møde 10 forskellige Radiusser, der vil ryste deres bedste rådgiverviden af sig og skabe et rum, hvor læring og udvikling er i fokus.

Et unikt indblik i rådgiververdenen og Radius

Hver aften på Rådgiverakademiet er dedikeret til et nøje udvalgt tema, som giver dig de bedste forudsætninger for en fremtidig karriere som rådgiver. 

Sessionerne inspirerer og giver konkrete redskaber og kompetencer, der er uundværlige som rådgiver, hvad end du arbejder med PR, digital kommunikation, public affairs eller kreative kampagner:

  • Fang målgrupper på tværs af kanaler 
  • Slip kreativiteten løs i strukturerede rammer
  • Skriv dig ind i hjertet på din læser
  • Vind dit publikum
  • Kend din kontekst

Gennem sessioner får du et unikt indblik i hverdagen som rådgiver hos Radius, og du kommer til at prøve kræfter med cases og øvelser.

Gennem forløbet vil du også møde Radius’ CEO, som du kan spørge om alt, du er nysgerrig på om Radius, ligesom du bliver introduceret til Radius Talent – vores praktikprogram, som mange nuværende Radiusser selv har været en del af.

Tid til netværk

På Rådgiverakademiet vil vi dyrke fællesskabet gennem både det faglige og sociale. For netværk og relationer er nemlig også en vigtig del af livet som rådgiver.

Derfor afslutter vi hver session med en bid mad og mulighed for en god snak med både meddeltagere og oplægsholderne, der hjertens gerne svarer på spørgsmål om alt fra aftenens tema over Radius som arbejdsplads, til hvordan det er at være rådgiver.

Hvem er du?

Det er ikke afgørende, om dine uddannelsesinitialer er CBS, DMJX, KU eller KEA. Eller om du er på første eller sidste år af din uddannelse til foråret. 

Det vigtigste er, at du er studerende og drømmer om at dyrke det, vi kalder ”rådgivergenet” – din lyst og evne til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre.

Skal du være med på Rådgiverakademiet? Så ansøg senest den 8. juni 2023.

Ansøgning

Her skal du uploade:

  • Dit CV (din erhvervserfaring er ikke afgørende, vi er faktisk bare nysgerrige på, hvem du er). 
  • 10 linjer om dig selv og din motivation for at deltage.
    1. Frivilligt: Vil du hellere fortælle om dig selv og din motivation for at deltage på video? Det skal du også være meget velkommen til!

Du får besked på, om du har fået en plads på Radius Rådgiverakademi senest 18. juni.

Hvor og hvornår

Alle sessioner afholdes en tirsdag i tidsrummet 17.30-19.30 hos Radius på Bredgade 19A, 1260 København K. 

Datoer: tirsdag d. 5. september, 19. september, 10. oktober, 31. oktober og 21. november 2023. 

Det med småt

Vi forventer, at du kan deltage i minimum fire ud af fem aftener. De, der deltager minimum fire gange, modtager et diplom som anerkendelse af deltagelsen i Rådgiverakademiet. 

Nyhed
9. maj 2023