Vær med på Fremtidspladsen på Folkemødet 2019

Vær med på Fremtidspladsen på Folkemødet 2019

NYHED

Radius står bag Fremtidspladsen på Folkemødet. Her er der mulighed for at se, røre ved og debattere fremtiden på én gang – og plads til anderledes formater og netværksarrangementer. Skal I være med i 2019?

 

Fremtiden er fyldt med muligheder og dilemmaer, men ofte bliver debatten også en smule diffus. På Fremtidspladsen på Folkemødet gør vi debatten konkret og stimulerer alle sanser. For en ting er sikkert; der er masser af tendenser, nye teknologier og adfærdsmønstre, der kommer til at ændre vores samfund – i morgen og på sigt.

 

Derfor giver Fremtidspladsen mulighed for at se, røre ved og debattere fremtiden på én gang. Vi kombinerer debat, events, udstillinger og netværk. Så har din virksomhed eller organisation et bud på fremtiden: Ny teknologi, nye løsningsmodeller eller nye services? Og påvirker jeres bud, hvordan vi indretter vores samfund? Så er det oplagt at vise dem frem og få dem debatteret på årets største demokratifest, Folkemødet.

 

Fremtidspladsen er centralt beliggenhed i Allinge mellem Lindeplads og Gæstgiveren Theaterstræde/Vestergade. Der er tre telte til de forskellige typer af aktiviteter: netværk, kortere events, udstillinger og debatter samt loungeområde og mødefaciliteter.

 

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne for at være med på Fremtidspladsen på Folkemødet 2019, så er I velkomne til at tage fat i os:

 

Kontaktoplysninger:
Lisbeth Mikkelsen / lm@radiuscph.dk / +45 25 33 44 02

Muligheder for aktiviteter på Fremtidspladsen

På Fremtidspladsen afvikler vi tre typer af aktiviteter. Mulighederne inden for hver er mange, og den endelige form og indhold afhænger af, hvad I gerne vil have ud af jeres deltagelse på Folkemødet.

Samtale og debat

Ønsker I at starte en dialog, invitere til en særlig samtale og/eller positionere jer på en specifik dagsorden på Folkemødet?

 

I Fremtidspladsens debattelt kan I afvikle debatter, workshops, fokusgrupper og meget andet.

Netværk og relationer

Ønsker I at lære en særlig målgruppe bedre at kende eller pleje eksisterende relationer på Folkemødet? 

 

På Fremtidspladsen kan I afholde åbne og lukkede netværksarrangementer – med og uden forplejning.

Udstillinger med events

Ønsker I at vise omverdenen, hvad I kan, engagere, inspirere og/eller teste nye idéer sammen med deltagerne på Folkemødet?

 

I Fremtidspladsens udstillingsområde kan I fx vise nye produkter, ny teknologi eller nye services frem, og på aktivitetsscenen kan I give deltagerne mulighed for at se, prøve og røre.