Nyhed
15. maj 2023

Vi søger en digital juniorkonsulent

Vil du være bedst, når interaktionen skal være høj, og CPC skal være lav?

Og drømmer du samtidig om at blive kommunikationsrådgiver, arbejde med digital kommunikation ved siden af dit studie og er klar til masser af faglig udvikling på et bureau med sjove, skarpe kolleger og skæve jokes over skriveborde? Så er du måske vores nye digitale juniorkonsulent.

I Radius har vi arbejdet med store kampagner og content til digitale platforme i mange år. Vi har en stærk motor og dygtige kollegaer, der har bl.a. kreativitet, strategi og digital kommunikation som spidskompetence, og som hver dag skaber kreative løsninger, der er indsigtsbaserede og gør en forskel for vores kunder.

Vores arbejde på området er i stigende grad efterspurgt, og vi har brug for flere hoveder for at kunne følge med. Vi søger i den forbindelse en dygtig juniorkonsulent, der har lyst til at blive en del af det digitale, kreative team i Radius.

Hvad bliver dit ansvar og dine daglige opgaver?

Du kommer til at indgå som juniorkonsulent på bl.a. vores samfunds- og brandingkampagner for private og offentlige kunder. I Radius arbejder vi som et hold, og du vil sammen med det øvrige team på den konkrete opgave bidrage til at udvikle, drive og eksekvere kampagner.

Du kommer især til at nørde med intelligent segmentering, annoncering og løbende monitorering – med henblik på at sikre god performance og udvikling af vores rådgivning om, hvad der virker, hvor og hvorfor. Paid media bliver et at dine hovedområder, hvor du kommer til at spille en rolle i at lægge de rigtige planer for annoncering og publicering, eksekvere på dem og i sidste ende rapportere på performance.

Det er vigtigt, at du synes, det er spændende at sætte liv til indhold på digitale platforme – både på LinkedIn, Meta, TikTok og Google – og at du motiveres af at nørde tal på performance. Og hvis du ikke allerede kan det, så skal du i hvert fald være frisk på at lære det. 

Du bliver en del af et større kreativt og digitalt team, som arbejder med at udvikle og udkomme med kreative løsninger, koncepter og greb på tværs af kunder og platforme. Og så kommer du til at spille tæt op ad og sammen med husets øvrige +50 kommunikationsrådgivere, projektledere, politiske nørder og analysefolk. Du får rig mulighed for at sparre med mange skarpe profiler i huset og forhåbentligt lære meget i din stilling hos os.

Hvem er du?

Du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller marketing, og du har kompetencer inden for sociale medier og digital kommunikation.

Vi forventer, at du:

  • Ved, hvad vi mener, når vi spørger om reach/rækkevidde eller CPC på en annonce. 
  • Kan udarbejde content og skrive tekster, der kan engagere publikum på digitale platforme.
  • Har blik for, hvornår en kampagne kræver ændringer i opsætning eller copy.
  • Har erfaring med eller interesse i at lære annoncering på digitale platforme (herunder Meta Ads Manager, Google Ads, og lign.).
  • Kan analysere og forstå resultaterne af de kampagner, du sætter op – fordi dine kunder gerne vil vide, om de får værdi for deres penge. 
  • Er frisk på at gribe forskellige digitale opgaver i huset – alt fra at opsætte nyhedsbreve i Mailchimp til at lave research på virksomheders tilstedeværelse på sociale medier.

Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra et andet job med sociale og digitale medier eller fra feltarbejde i forbindelse med en større projektopgave på studiet.

Livet i Radius

Som ”radiusser” bliver du ikke bare del af stærkt fagligt fællesskab, men et stærkt socialt fællesskab. Vi holder jævnligt fredagsbarer og har en månedlig torsdagsklub med aktiviteter som ølsmagning, saunagus og padel. Mindst en gang om året rejser vi ud i verden sammen, og vi afholder løbende arrangementer med vores alumni-netværk, der tæller nogle af landets dygtigste kommunikatører.

Derudover inviterer vi ofte eksterne oplægsholdere ind på vores kontor i Bredgade, som gør os klogere på aktuelle emner. To gange om året afholder vi Radius Academy, hvor vi sætter et fagligt emne i fokus og dygtiggør os inden for det område.

Det praktiske

Upload din ansøgning inkl. CV, eventuelle anbefalinger og dit foreløbige karakterblad via ansøgningsknappen nedenfor.

Deadline for ansøgninger er onsdag d. 14. juni, men vi afholder samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen. Samtalen består af en samtale og en test.

Opstart vil som udgangspunkt være efter sommerferien, men der er mulighed for tidligere opstart. Som juniorkonsulent arbejder du 15-20 timer om ugen fordelt på to-tre faste dage. Arbejdstiden kan tilrettelægges efter dit studieskema.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Lead, Michala Bang Jespersen, på mje@radiuscph.dk eller Amalie Juul Hansen, Talent Acquisition Consultant, på ajh@radiuscph.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyhed
15. maj 2023