Nyhed
21. september 2022

Vil du være vores Lead Creative?

Har du lyst til at stå i spidsen for at udvikle Radius’ kreative position – eksternt i markedet og internt i huset? Så er det måske dig, vi er på jagt efter. 

I Radius rådgiver vi om kommunikation, som gør en forskel. For virksomheder og organisationer. For mennesker. Og for samfundet. Lige nu oplever vi stor vækst på vores samfundskampagner, hvor flere og flere af vores kunder efterspørger vores rådgivning i forbindelse med holdnings- og adfærdskampagner. Derfor opruster vi nu og søger en Lead Creative, som har lyst til at stå i spidsen for at udvikle og drive vores kreative rådgivning om kampagner, der rykker noget. 

Kreativ bannerfører – internt og eksternt 

I Radius har vi har en ambition om at levere på det absolut højeste faglige niveau, og vi leder efter en erfaren, kreativ profil, som har lyst til at cementere, drive og udvikle vores konceptudvikling på tværs af kunder.  

Det handler om at kunne omsætte position og strategi til et konkret koncept. Og så handler det om at gå forrest i de kreative processer og agere brobygger mellem strategi og koncept – og mellem koncept og eksekvering. 

Som Lead Creative får du det faglige ansvar for at sætte retningen for vores koncept- og kampagneudvikling – naturligvis i tæt samarbejde med vores kampagnestrateger, konceptudviklere, digitale rådgivere, tekstforfattere og designere. Og så kommer du til at fungere som faglig leder for det kreative team, som består af stærke kompetencer inden for koncept, grafisk design, film og animation.  

Med andre ord: Vi har brug for dig, som har lyst til at være kreativ bannerfører – både over for resten af huset og eksternt, hvor du som Lead Creative vil spille en afgørende rolle i forhold til at styrke vores kreative position i markedet. 

I rollen som Lead Creative vil du: 
 • Være ansvarlig for vores konceptudvikling på pitch, oplæg og igangværende opgaver – på tværs af kunder 
 • Fungere som faglig leder for det kreative team  
 • Være ansvarlig for at styrke Radius’ kreative position i markedet i tæt samarbejde med ledergruppen  
 • Være ansvarlig for at rekruttere kreative kræfter og løbende udvide vores hold 
 • Have ansvar for at udvikle og udvide vores kreds af dygtige samarbejdspartnere inden for Art Direction, produktion, design, mv. Vi samarbejder allerede i dag med nogle af de dygtigste freelancere i branchen, og fremover er det vores ambition at udvide kredsen af samarbejdspartnere betragteligt 
 • Få masser af kundekontakt og ansvar for at facilitere kreative processer for vores kunder 
Hvem er du? 

Vi søger dig, som er hjemmevant konceptudvikler med strategisk indsigt og forretningsforståelse. Du har særligt erfaring med eller interesse for koncepter og greb, som har potentiale til at påvirke holdninger og flytte adfærd.  

I Radius løfter vi i flok og arbejder altid i teams på tværs af vores kunder. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til selv at være med i maskinrummet og udvikle koncepter og kampagner i samarbejde med resten af teamet. Som Lead Creative kommer du – foruden ledelsesopgaven – til at varetage en bred vifte af kreative opgaver fra strategi og koncept til udvikling af greb og indhold på tværs af kanaler. 

I rollen som Lead Creative er det en fordel, hvis du: 
 • Er ambitiøs og tålmodig på samme tid – og kan se sig selv i nøglerolle i forbindelse med den videre vækst af Radius’ kreative opgaver og leverancer 
 • Forstår dig lige så godt på samfund, som du gør på brands 
 • Har dybt kendskab til hele den kreative værdikæde – også det digitale led 
 • Har omkring 5 års erfaring som senior fra bureau eller lignende 
 • Har et stærkt metodisk afsæt, som du tydeligt kan formidle til resten af huset 
 • Har lyst til stor bredde i både opgaver og typer af kunder 
 • Har dokumenteret erfaring med integrerede offentlige kampagner samt kreativ konceptudvikling og eksekvering i sammenhæng med integrerede opgaver for private kunder (fonde, virksomheder, organisationer)  
 • Har et godt netværk i branchen, som du kan bringe i spil, når vi skal rekruttere eller finde nye, dygtige samarbejdspartnere 
Hvem er vi i Radius? 

Radius arbejder med kommunikation på tværs af kanaler og discipliner. På den måde kan vi fortælle historier, der styrker kundernes forretning, og som folk gerne vil høre og dele. Det er både private og offentlige virksomheder, fonde og interesseorganisationer, der efterspørger vores rådgivning, fordi vi har indsigt i både samfund, forretning og marked, stærke værdier og en evne til at få alt dette til at hænge tæt sammen. 

Vi er omkring 45 kollegaer, der arbejder tæt sammen og løfter opgaver i flok. Vi går på arbejde for at gøre vores kunder og hinanden bedre og for at have det sjovt imens. Samtidig har vi stort fokus på både feedback, faglighed, personlig udvikling og det gode arbejdsliv. 

Som Lead Creative vil du blive en del af vores kreative team, men dine snitflader vil være store til resten af huset. 

Læs mere om Radius her eller på vores LinkedIn-side

Interesseret? Sådan søger du 

Du søger stillingen ved at sende os det, du synes, vi skal vide om dig herunder. Vi holder samtaler løbende. Sidste frist for at søge stillingen er torsdag d. 6. oktober 2022

Tag fat i Director Louise Blaabjerg Christoffersen på lbc@radiuscph.dk eller tlf. 6025 8639, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på at høre mere om stillingen. 

Nyhed
21. september 2022