Nyhed
15. maj 2023

Vi søger en public affairs-rådgiver, der navigerer sikkert i det politiske rum

Er du bedst i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik?

Så er det måske dig, vi leder efter til at rådgive nogle af landets største virksomheder og organisationer om, hvordan de sætter en politisk dagsorden og påvirker de politiske beslutningsprocesser. Gennem de seneste år er public affairs-området i Radius vokset markant. Og der kommer hele tiden nye komplekse opgaver til i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik, som vi skal hjælpe vores kunder med at løse.

Derfor leder vi efter en endnu en public affairs-rådgiver, der lever og ånder for politisk kommunikation og får energi ved at sætte sin kommunikationsfaglighed i spil, både overfor kunder og kollegaer.  Vi er bedst, når det er svært – og derfor går vi målrettet efter opgaver, hvor løsningen ikke altid ligger lige for. Det skal du være indstillet på.

I denne rolle bliver du ansvarlig for at:

 • Udvikle, planlægge og drive public affairs-indsatser for store og mellemstore virksomheder
 • Håndtere kriser, rådgive talspersoner samt udarbejde beredskaber og positionspapirer  
 • Udvikle kommunikationsstrategier og -planer, der fungerer på tværs af virksomheders kommunikationskanaler og målgrupper
 • Udvikle politiske budskaber for kunder og rådgive dem om, hvordan de bedst udkommer med deres positioner og indsigter
 • Udvikle tilbud og pitche på nye spændende opgaver i tæt samarbejde med husets øvrige rådgivere

Hvem er du?

I Radius har vi alle det til fælles, at vi aldrig gør noget halvt – til gengæld gør vi alt ordentligt. Vi har altid hjertet med og møder hinanden og vores kunder med engagement. Vi er insisterende ærlige og siger, hvad vi mener. Vi er kompetente og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Og så er det altafgørende for os, at vi skaber varig værdi. De fire værdier guider alt, vi gør, fordi det, vi gør, skal betyde noget. Og de værdier skal du kunne se dig selv i.

Derudover skal du være robust og have både gennemslagskraft og lyst til at rådgive kunder omkring politisk og strategisk kommunikation.

Vi lægger særlig vægt på, at du:

 • Har 3-5 års erfaring med politisk kommunikation i en lignende stilling – gerne fra en større virksomhed, et politisk parti, en offentlig myndighed, en interesseorganisation eller rådgivervirksomhed.
 • Har projektledererfaring inden for strategi, planlægning og eksekvering af public affairs-indsatser og er sikker i flere kommunikationsfaglige discipliner
 • Har samfundsforståelse og blik for de politiske beslutningsprocesser både lokalt og nationalt
 • Forstår hvordan politiske dagsordener formes og påvirkes, og hvordan virksomheder kan bruge medierne i deres politiske arbejde
 • Er stærk analytisk og er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt
 • Vil være en del af en arbejdsplads, hvor alle brænder for at lære og hver især bidrager med deres styrke, erfaring og dybe faglighed for at skabe historier, der er værd at dele

Livet i Radius

Som ”radiusser” bliver du ikke bare del af stærkt fagligt fællesskab, men et stærkt socialt fællesskab. Vi holder jævnligt fredagsbarer og har en månedlig torsdagsklub med aktiviteter som ølsmagning, saunagus og paddel. Mindst en gang om året rejser vi ud i verden sammen, og vi afholder løbende arrangementer med vores alumni-netværk, der tæller nogle af landets dygtigste kommunikatører.

Derudover inviterer vi ofte eksterne oplægsholdere ind på vores kontor i Bredgade, som gør os klogere på aktuelle emner. To gange om året afholder vi Radius Academy, hvor vi sætter et fagligt emne i fokus og dygtiggør os inden for det område.

Det praktiske

Ansøgningsfristen er 6. juni 2023. Vi afholder løbende samtaler og kaffemøder, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Philip Dimsits Lerer Major, pdl@radiuscph.dk, eller Amalie Juul Hansen, Talent Acquisition Consultant, på ajh@radiuscph.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Nyhed
15. maj 2023