Nyhed
17. juni 2022

Vi søger en Office Manager

Vil du være med til at skabe kommunikationsbranchens bedste arbejdsplads? Er du struktureret, udadvendt og selvstændig? Og har du lyst til både praktiske, administrative og strategiske opgaver? Så er du måske den nye Office Manager i Radius.

Som Office Manager hos Radius har du ansvar for, at rammerne er optimale og hverdagen gnidningsfri for alle vores knap 50 kolleger. Du samarbejder med ledelsen om at udvikle vores kontor og finde løsninger, der gør arbejdsgange lettere og som samtidig bidrager til at fastholde vores høje medarbejdertilfredshed.

Du skal have lyst en meget bred portefølje af opgaver. På en typisk dag kan du både skulle forholde dig til vores IT-løsning, sammensætte en onboardingplan for en ny kollega, træffe beslutning om kontorets indretning og beslutte, hvem der skal levere vores kaffebønner til morgenkaffen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
  • Opdatering af systemer, Intranet, Office-licenser m.v.
  • Ansvar for IT-løsninger, herunder mødesystem i Teams
  • At sørge for, at kontoret altid er pænt og indbydende i samspil med Office Assistant
  • Supportere økonomifunktionen
  • Ansvar for onboardingprogrammer og praktik for nye kolleger
  • Planlægning af fredagsbarer, sociale arrangementer og kunde-events
  • Ansvar for samarbejder med leverandører (rengøring, udlejer, kaffemaskineløsning, telefoni m.v.)
  • Indretning af kontor, herunder prioritering af investeringer og ansvar for overholdelse af budget i samarbejde med COO
  • Varetagelse af hovedmail og -telefon

Som Office Manager er du også faglig ansvarlig for vores Office Asisstant, som hjælper med de mere praktiske opgaver, fx mødeopdækning, indkøb, frokostop- og afrydning m.m. I arbejder som et team med målet at skabe de bedste rammer for både kolleger og kunder af huset.

Om dig

Du har et stærkt ordensgen og trives bedst, når tingene er i system og kontoret står snorlige. Derudover er du naturligt udadvendt, energifyldt og glad for at interagere med mennesker. Vores Office Manager har nemlig kontakt med rundt regnet alle i huset samt en masse kunder og leverandører i løbet af en uge, og man skal trives med at have mange opgaver i gang sideløbende og være god til at følge dem til dørs med et smil og overskud.

Som Office Manager er du en stor del af Radius’ ansigt udadtil – men samtidig er du også en del af kontorets hjerte, da du konkret er placeret i receptionen. Det kan mærkes, når du er glad for at være en del af Radius, og at du har ambition om at være med til at levere det højest mulige serviceniveau.

Det vigtigste er dog, at du reelt har mod på og bliver motiveret af at skulle være en af de centrale roller i at skabe et fedt kontor, hvor folk er glade for at møde ind, og hvor du altid er klar på at hjælpe dine kolleger med stort som småt.

Samarbejdsevner, engagement, selvstændighed og godt humør er nøgleord for rollen hos os.

Om Radius

Hos Radius vil du blive en del af en virksomhed, der går meget op i fællesskab. Vi er en broget skare af journalister, politiske nørder og kreative skabere, som hver dag arbejder for ambitiøse kunder i både ind- og udland. Vi arbejder med alt fra public affairs til PR-kampagner.

Vi har højt til loftet og et fladt hierarki, og vi er glade for hinanden. Miljøet er overvejende ungt – og vi synes alle, det er sjovt at gå på arbejde. Vi holder mange sociale arrangementer, er gode til at fejre hinanden, og vi løfter i flok og spiller hinanden bedre. Du kan læse mere om Radius her eller på vores LinkedIn.

Om jobbet

Hos Radius vil referere til COO Jens Hjorth-Larsen og arbejde tæt med vores Executive Assistant samt vores Office Assistant.

Stillingen er ca. 30 timer om ugen (kan drøftes) og arbejdstiden er i udgangspunkt mellem 8 og 16. Sommetider holder vi aften- eller tidlige morgenarrangementer, men det er ikke ofte.

Send din ansøgning, CV og referencer herunder. Du er velkommen til at skrive og høre mere om stillingen hos Jens Hjorth-Larsen på mail jhl@radiuscph.dk.

Der holdes løbende samtaler, og opslaget lukkes, når den rigtige kandidat er fundet.

Nyhed
17. juni 2022