Ny adm. direktør for Radius

Ny adm. direktør for Radius

NYHED

“Jeg har i de seneste fire år prøvet at arbejde helt tæt på to top-ministre og i tre meget forskellige ministerier. Det har været en tour de force i agenda setting og issues management og givet en dyb forståelse for de vilkår, det offentlige virker under. Alle de erfaringer tager jeg med til Radius’ kunder”

Asbjørn Haugstrup er ny adm. direktør for Radius og indtræder samtidig i virksomhedens ejerkreds. De seneste fire år har han været særlig rådgiver for hhv. Martin Lidegaard og Margrethe Vestager. Før det var han i 11 år direktør og partner i Rostra Kommunikation A/S.

”Jeg glæder mig fantastisk meget til at blive en del af en virksomhed, der er i virkelig god form. Jeg skal koncentrere mig om ledelsesopgaven, og så skal jeg tilføre Radius yderligere kompetencer inden for Public Affairs og i forhold til at betjene det offentlige,” siger Asbjørn Haugstrup.

 

”Jeg har i de seneste fire år prøvet at arbejde helt tæt på to top-ministre og i tre meget forskellige ministerier. Det har været en tour de force i agenda setting og issues management og givet en dyb forståelse for de vilkår, det offentlige virker under. Alle de erfaringer tager jeg med til Radius’ kunder.”

 

Radius’ kundebase består for størstedelens vedkommende af private virksomheder og organisationer, og opgaverne er koncentreret om arbejdet med virksomheders omdømme, strategi -og forandringsprojekter, virksomhedshandler, samfundsrelaterede kampagner samt positionering af brands og produkter i markedet. Her bidrager Radius med kompetencer inden for corporate, markeds-, samfunds- og krisekommunikation samt analyse.

 

Det seneste år er der kommet flere offentlige myndigheder på kundelisten, og det er en succes. I april vandt Radius således International Advertising Association pris for årets bedste nationale public servicekampagne for Digitaliseringsstyrelsen om Digital Post. Kampagnen resulterede i et kendskab på 98 procent blandt danskerne. Ud over kampagner og kommunikationsindsatser bistår Radius også offentlige myndigheder i forbindelse med strategi- og organisationsudvikling.

 

”Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte Asbjørn. Han kommer med 11 års rådgiver- og ledelseserfaring fra konsulentbranchen og med dybe kompetencer inden for public affairs, issues management og public service-kampagner. Da han derudover i den grad har sine værdier i orden, er han efter min mening det perfekte match,” siger Nicolaj Andersen, der grundlagde Radius i 2003 og er virksomhedens hovedaktionær.

 

De seneste år har Radius været i markant vækst. I sidste regnskabsår voksede bruttoavancen med 25 %, og bundlinjen følger med. Den gode økonomi er blevet brugt til at ruste virksomheden med ny kompetencer inden for bl.a. det digitale område.

Yderligere oplysninger

Nicolaj Taudorf Andersen, stifter og bestyrelsesformand, 30637313, na@radiuskommunikation.dk

Asbjørn Haugstrup, adm. direktør og partner, 26729421, ah@radiuskommunikation.dk

“Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte Asbjørn. Han kommer med 11 års rådgiver- og ledelseserfaring fra konsulentbranchen og med dybe kompetencer inden for public affairs, issues management og public service-kampagner”