Nye kolleger til Radius

Nyhed
22. januar 2018
Vi starter 2018 med at byde to nye kolleger velkommen

Tine Kyed er nyuddannet cand.merc. fra CBS og netop ansat som analysekonsulent i vores travle analyseafdeling. Tine kommer senest fra en stilling som analyseassistent hos Ekstra Bladet, hvor hun bl.a. har arbejdet med kvantitative og kvalitative analyser af adfærd og mediemarkedet. Hun har også tidligere været hos Berlingske Media og MT Højgaard.

Tine har stor erfaring med at bringe analysearbejdet i spil i forhold til konkrete forretningsmæssige udfordringer og er stærk at omsætte tal og data til tilgængelig og brugbar viden. Hun kommer til hjælpe vores kunder med at blive klogere på det marked, de opererer i, og hvordan de kan styrke deres omdømme.

Vi har også (gen-)ansat Maj Schubert. Maj arbejdede for Radius i 2012-2013 som office assistant, og hun er nu vendt tilbage efter at have brugt et par år på at studere journalistik på Syddansk Universitet, skrive for Euroman og denfri.dk. Maj er struktureret og omhyggelig, og hun kommer til at spille en vigtig rolle i at få praktikken på bureauet til at spille i hverdagen.

Nyhed
22. januar 2018