Radius 15 år:
Drevet af hjerte, nysgerrighed og gå-på-mod

Nicolaj Taudorf Andersen,
CEO og stifter
Nyhed
1. november 2018

Radius er 15 år i dag. Bureauet blev startet hjemme i min daværende dagligstue på Østerbro i 2003 som et PR-bureau, der også kunne noget med PA og analyse. Gennem årene er vi blevet en egentlig virksomhed, vi er blevet et fuldt integreret kommunikationshus med en række specialer, opgaver i og uden for Danmark og cirka 40 ansatte. Og vi leverede sidste år de bedste finansielle resultater i virksomhedens historie.

Alt det er rigtigt dejligt. Men det største er dog, at vi gik ind i året med en tårnhøj medarbejdertilfredshed, og at vi i år er blevet kåret til topbureau af kunderne. De to ting gør os stolte.

Det er for mig samtidig en fantastisk følelse at have startet virksomheden op og at have fulgt dens udvikling på nærmeste hold i disse år. Den er ikke mindst blevet formet af alle de fantastiske kolleger, der har været hos os gennem årene. De har alle haft hjertet og kompetencerne med, og til dem er der blot at sige et kæmpe ’tak for jer’.

Samtidig er der nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke selv har lært noget nyt af både kunderne, vores dygtige medarbejdere og mine to nære partnerkolleger, Henrik og Asbjørn. Sidstnævnte er i dag vores dygtige administrerende direktør. Det er nok også derfor, at mit eget 15-års jubilæum kan fejres med et smil om læben og med masser af gå-på-mod i forhold til tiden, der kommer.

Det er med lige delt stolthed, ydmyghed og respekt, at jeg vil skære for i fødselsdagslagkagen. Intet er kommet af sig selv, men det er skabt, fordi alle i Radius går på arbejde for at blive dygtigere hver dag, og fordi vores tilgang er, at man hele tiden skal gøre sig umage: Succes is not final.

Jeg vil derfor også tage al min nysgerrighed og kampgejst med på arbejde igen i morgen og sammen med holdet gøre mig umage for at leve op til vores dygtige kunders forventninger.

Tak for 15 fantastiske år ind til videre.

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies. Du kan også se filmen direkte på YouTube

Nicolaj Taudorf Andersen,
CEO og stifter
Nyhed
1. november 2018