Radius ansætter
fire unge talenter

Radius
ansætter
fire unge
talenter

Nyhed
25. februar 2022
Vi er glade for at byde velkommen til fire talenter, der med hver deres baggrunde og færdigheder skal understøtte og prøve kræfter med livet som rådgivere. Olivia Thorsteinsson og Emil Anker er en del af vores udviklingsprogram Radius Talent, imens Thea Skjærbæk Pedersen og Maria Norgreen er nye studentermedhjælpere.  

Olivia Thorsteinsson er ansat som digital praktikant hos os, hvor hun arbejder med kommunikation på tværs af platforme med særligt fokus på content-produktion og sociale medier.

Olivia er i gang med en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Hun har tidligere været kommunikations- og medieassistent hos EjendomDanmark.

Emil Anker arbejder særligt med PR, kampagner og samfundskommunikation.

Emil studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, er bestyrelsesmedlem i Unge Kommunikatører og har tidligere været studentermedhjælper i Dansk Industri.

Olivia og Emil er begge ansat i vores udviklingsforløb Radius Talent.

Thea Skjærbæk Pedersen er ansat som studentermedhjælper i vores public affairs-afdeling som led i en større udvidelse af vores team på området. Thea hjælper med at skrive baggrundsnotater, lave stakeholder-analyser og har et generelt overblik over den nationale og internationale dagsorden. 

Ved siden af læser hun statskundskab på Københavns Universitet. Thea har tidligere været studentermedhjælper i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, hvor hun bistod med politikudvikling, kvalitetssikring og strategisk rammeudvikling.

Maria Norgreen er analyseassistent, og hun hjælper blandt andet med at udarbejde befolknings- og omdømmeanalyser.

Maria studerer erhvervsøkonomi, markeds- og kulturanalyse på Copenhagen Business School. Før har Maria været content assistant hos Infomedia, hvor hun arbejdede med kvalitativ kodning af medieomtale og medieanalyser. 

Stort velkommen til alle fire.

Nyhed
25. februar 2022