Radius ansætter
to nye kolleger

Radius
ansætter
to nye
kolleger

Nyhed
28. marts 2022
Vi har fortsat travlt på kontoret i Bredgade, og derfor har vi ansat to nye ansigter i administrationen. Hanne Malmborg er tidligere ledelsessekretær i Statsministeriet og er ny Executive Assistant, mens Julius Specht er ansat som Office Assistant.

På et travlt bureau er det helt afgørende at have gode kolleger, der kan hjælpe med alle de praktiske og administrative opgaver, som naturligt opstår i en hverdag med mange forskellige kunder og opgaver.

Derfor er vi utroligt glade for at byde velkommen til Hanne Malmborg og Julius Theodor Nord Specht, som begge bliver en central del af vores kontor.

Hanne Malmborg skal i sin nye rolle som Executive Assistant bistå ledelsen med at få dagligdagen, kalendere og opgaver til at gå op. 

Hanne kommer fra en stilling som ledelsessekretær i Statsministeriet og har tidligere været sekretær for Mette Frederiksen i Socialdemokratiet.

Julius Theodor Nord Specht skal som Office Assistant arbejde sammen med vores Office Manager om at sørge for, at praktikken spiller, og at der er den bedst mulige hverdag på Radius for både kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Julius blev student fra Herlufsholm Kostskole i 2020 og har siden arbejdet som blandt andet vaccinatør under coronapandemien. Han har tidligere arbejdet selvstændigt som autodidakt grafiker i et freelance grafisk bureau med opgaver inden for logodesign og visuel identitet.

Stort velkommen til begge.

Nyhed
28. marts 2022