Radius byder velkommen
til to nye kolleger

Radius
byder
velkommen
til to nye
kolleger

Nyhed
22. juli 2019
Vi byder to nye kolleger velkommen på kontoret i Bredgade. Maja Liv Albertsdottir Petersen er blevet ansat som Graphic Designer og Jeppe Bentzen som Communications Assistant.

Maja Liv Albertsdottir Petersen kommer fra en stilling som Digital Graphic Designer hos TOP-TOY. Før det har hun arbejdet freelance for kunder som Madkulturen og SIVIL. Hun er uddannet fra Københavns Erhvervsakademi med speciale i Brand Design. Foruden et skarpt blik for design og layout er Maja også en dygtig animator, og vi glæder os til at bringe hendes kompetencer i spil i vores rådgivning.

Vi har også ansat Jeppe Bentzen, som er startet som Communications Assistant per 1. juni. Jeppe læser en kandidat i retorik på Københavns Universitet og er lige vendt hjem efter et ophold på American University i Washington D.C. Jeppe har tidligere arbejdet hos Holm Kommunikation, Altinget og som kommunikationsrådgiver for SF på Christiansborg. Jeppe er både sprogligt velfunderet og analytisk skarp og skal bl.a. løse opgaver inden for PR og public affairs.

Nyhed
22. juli 2019