Radius CPH tilknytter
Michael Kristiansen som
associeret partner

Radius CPH
tilknytter
Michael
Kristiansen
som associeret partner

Nyhed
28. september 2021

Radius CPH har indgået et formelt samarbejde med Michael Kristiansen, der er flyttet ind på kontoret i Bredgade, hvor han fremover vil arbejde tæt med Radius CPH på en række fælles kunder. Med dette partnerskab tilknytter vi en stærk profil, som vi allerede arbejder tæt sammen med, lyder det fra CEO Nicolaj Taudorf Andersen.

Michael Kristiansen bliver ny associeret partner hos Radius CPH. Der sker efter, at parterne har arbejdet sammen over en længere periode på en række fælles kunder.

”Michael og Radius CPH har allerede et værdifuldt samarbejde, som vi nu formaliserer, så vi kan udnytte hinandens kompetencer yderligere. Udover at Michael er en stærk kapacitet inden for kommunikationsfeltet, så er han også en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Jeg glæder mig derfor rigtig meget over, at jeg nu kan kalde ham for min kollega”, siger Nicolaj Taudorf Andersen, CEO og stifter af Radius CPH.

Michael Kristiansen har mere end 25 års erfaring indenfor journalistik, politik og kommunikationsrådgivning for nogle af Danmarks førende virksomheder, organisationer og erhvervsfolk. Michael er desuden politisk kommentator på det ugentlige tv-program ‘Tirsdagsanalysen’ på TV 2 News sammen med Peter Mogensen.

”Jeg er meget glad for at rykke sammen med Radius CPH. Vi har allerede arbejdet sammen i en længere periode og skabt stærke resultater for vores fælles kunder. Radius CPH har super dygtige folk, spændende opgaver og ikke mindst en god kultur, som jeg glæder mig til at blive en del af,” siger Michael Kristiansen.

Han fortsætter sit selskab Kristiansen+Partners, men får med samarbejdet adgang til Radius CPHs organisation til at løse større opgaver, ligesom Radius CPH vil trække på Michaels ekspertise på udvalgte opgaver og udvikle nye opgaver og løsninger sammen.

Samarbejdet sker som et led i en større oprustning hos Radius CPH. Senest har virksomheden tilknyttet Jens Hjorth-Larsen, tidligere konsulent hos McKinsey & Company og Potential Project, som ny COO og ansat Lea Wohlert, tidligere politisk chef i Socialdemokratiet, som ny direktør for Public Affairs.

Om Radius CPH
Radius CPH blev stiftet i 2003 af CEO, Nicolaj Taudorf Andersen, og har i dag yderligere to partnere i kredsen – Mads Bech Larsen og Henrik Fallesen. Kommunikationsbureauet har 40 medarbejdere. Læs mere om Radius CPH her.

For yderligere information, kontakt:

Nicolaj Taudorf Andersen, CEO og stifter af Radius
Telefon: +45 3063 7313
Mail: na@radiuscph.dk

Michael Kristiansen
Kristiansen+Partners
Telefon: +45 4126 3810
Mail: mk@kplusp.dk

Nyhed
28. september 2021