Radius får to nye kolleger til
kampagner og activation

Radius får
to nye kolleger
til kampagner og
activation

Nyhed
21. december 2022
Vi har (heldigvis) travlt med at udvikle og eksekvere kampagner for rigtig mange af vores kunder. Derfor er vi ovenud glade for at have fået Mette Skammeritz og Michelle Daring som kolleger.

Mette Skammeritz er ny Art Director og konceptudvikler i Radius. Mette har solid erfaring i konceptudvikling fra blandt andre Holm Kommunikation, og så er hun er særligt skarp på digital konceptudvikling målrettet unge.

Mette er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i kreativ kommunikation.

Michelle Daring er vores nye digitale rådgiver. Michelle kommer fra en stilling hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, hvor hun havde ansvaret for flere digitale kanaler og digital positionering. Michelle er digital specialist med dybe kompetencer inden for kanalstrategi, aktivering og annoncering.

Michelle har en cand.comm. fra Roskilde Universitet, og så er hun pt. i gang med en diplomuddannelse i ledelse fra Danmarks Tekniske Universitet.

”Fællesnævneren for vores kampagner i Radius er, at de skal flytte viden, holdning eller adfærd. Det stiller store krav til både koncept og aktivering, og derfor er vi ovenud lykkelige for at få kapaciteter som Mette og Michelle med ombord,” siger Louise Blaabjerg Christoffersen, Director for Public Sector & Campaigns.

Stort velkommen til Mette og Michelle fra hele Radius.

Nyhed
21. december 2022