Radius får to nye talenter
med ombord

Radius får
to nye talenter
med ombord

Nyhed
26. september 2022
Radius er blevet beriget med to nye talenter. For nyligt sagde vi nemlig velkommen til Josefine Topsøe og Amalie Juul Hansen, der begge er begyndt på vores udviklingsprogram for studerende, Radius Talent. De skal det næste halve år arbejde med blandt andet PR, corporate kommunikation og Public Affairs.

Amalie Juul Hansen har en bachelor i Kommunikation og arbejdslivsstudier fra RUC og læser i dag en kandidat i Politisk kommunikation og ledelse.

Tidligere har Amalie været en del af en startup-virksomhed, hvor hun var ansvarlig for at opbygge og drive en kundeserviceafdeling samt varetage en HR-funktion. Senest har Amalie arbejdet i DFDS’ digitaliseringsafdeling, hvor hun lavede data-analyser og skrev om nye digitale initiativer.

Josefine Topsøe er i gang med en kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på CBS og har en bachelor i samme. 

Josefine kommer fra en studenterstilling i Novo Nordisk Fonden, hvor hun var tilknyttet Communications & Stakeholders-teamet. Her arbejdede hun med kommunikationsindsatser relateret til agendaer i Life Science-branchen.

Stort velkommen til begge.

Nyhed
26. september 2022