Radius henter
corporate-profil
fra Deloitte

Radius henter
corporate-
profil fra
Deloitte

Nyhed
3. december 2021
Radius byder velkommen til en ny, skarp corporate-profil med ansættelsen af Johannes Nørgaard som seniorrådgiver. Johannes Nørgaard kommer fra en stilling som presseansvarlig i Deloitte Danmark.

Johannes Nørgaard er ansat som seniorrådgiver hos Radius fra den 1. november og skal rådgive en række af vores kunder med corporate kommunikation, PR og samfundskommunikation.

Før Radius var Johannes presseansvarlig i revisions- og rådgivningsvirksomheden Deloitte, og tidligere har han arbejdet som journalist på Dagbladet Information. Med sig i rygsækken har han en bred erfaring med pressestrategisk rådgivning, medietræning, krisekommunikation blandt meget andet.

”Vi har set enormt frem til at få Johannes med på holdet. Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel på rådgivning indenfor corporate og samfundskommunikation, og vi glæder os over at kunne bringe Johannes’ kompetencer i spil på de mange spændende opgaver,” siger CEO og stifter Nicolaj Taudorf Andersen.

Johannes Nørgaard er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt løjtnant fra Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot.

Nyhed
3. december 2021