Radius ny Worldcom partner

Radius ny Worldcom partner

NYHED

Radius er ny dansk partner i det internationale netværk Worldcom Public Relations Group, der samler 110 bureauer i 95 forskellige byer fordelt på 6 kontinenter.

 

”Worldcom er en sammenslutningen af uafhængige bureauer, som passer godt til os. Vi er nu blevet partnere efter at have prøvet samarbejdet af og efter en afstemning i den eksisterende Worldcom-partnerkreds,” fortæller Asbjørn Haugstrup, der er adm. direktør for Radius.

 

”Vi har hele tiden haft gode samarbejdspartnere i fx de skandinaviske lande, England og Bruxelles. Men vores kunders behov har ændret sig og rækker ud over de traditionelle nærmarkeder og Public Affairs-opgaverne i Bruxelles. For nylig har vi eksempelvis været ansvarlige for at eksekvere en række opgaver via partnere i Polen, Tjekkiet og de baltiske lande. Samtidig er vores behov for at hente viden ind ude fra verden steget betydeligt med de kunder, vi arbejder for i dag. Derfor havde vi brug for at styrke vores internationale relationer,” siger Asbjørn Haugstrup.

 

Worldcom partnerskabet forener mulighederne for, at man kan løse internationale opgaver for sine kunder, samtidig med at man bevarer den fleksibilitet og det nære klientforhold, der netop kendetegner uafhængige bureauer.

 

”Samarbejdet i Worldcom er ’no nonsense’. Vi samarbejder om konkrete kundeforhold, og vi inspirerer hinanden fagligt. Hverken mere eller mindre. Det passer rigtigt godt til os,” siger Asbjørn Haugstrup.