Radius udvider holdet
med tre talenter

Radius
udvider holdet
med tre talenter

Nyhed
13. februar 2020
Vi har fået tre stærke profiler med ombord i Radius. Monique Kruhøffer Pedersen er ansat som junior kreativ. Molly Marie Bierlich og Caroline Grønkjær Ahrenkiel er begge ansat som kommunikationsassistenter som en del af vores udviklingsprogram for studerende – Radius Talent.

Vi har travlt i Bredgade, og derfor er vi umådeligt glade for at have fået tre stærke profiler med ombord.

Monique har en bachelor i digital konceptudvikling fra KEA og er nu i gang med en kandidat på ITU i digital design og interaktive teknologier. Monique er en dygtig grafisk designer, som kan lave PowerPoints, grafikker, motion graphics og mockups, der gør et indtryk.

Og så har hun en stærk digital profil og kan designe web, applikationer og rådgive om UX. Vi glæder os til at få Monique med ombord på vores kreative og digitale leverancer.

Molly læser dansk på Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig i kommunikation på både sin bachelor og sin kandidat. Det betyder, at Molly forstår sig på sprog og fortællinger – både i teori og praksis. Det glæder vi os til at bringe i spil over for vores kunder.

Som en ekstra bonus er Molly også både kreativ og digital. Hun er fx autodidakt koder i CMS, HTML og CSS og forstår sig på digitalt design. Molly kommer senest fra en stilling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun har arbejdet med intern kommunikation.

Caroline studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er lige vendt hjem efter seks måneders kommunikationsnørderi på universitetet i Amsterdam. Her har hun blandt andet studeret, hvordan organisationer kan arbejde strategisk med deres tilstedeværelse i medierne. En indsigt, vi glæder os til at få gavn af i Radius, hvor Caroline især skal rådgive en lang række af vores kunder om PR og samfundskommunikation.

Caroline har tidligere arbejdet i kommunikationsafdelingen hos SE-koncernen, ligesom hun har erfaring med SEO-optimering og tekstproduktion som freelancer.

Molly og Caroline er en del af vores praktikprogram Radius Talent, som er vores halvårlige udviklingsprogram for studerende, der vil prøve kræfter med livet som rådgiver.

Velkommen til alle tre.

Nyhed
13. februar 2020