Radius udvider partnerkredsen
med Kasper Ibsen Beck

Radius udvider
partnerkredsen med
Kasper Ibsen Beck

Nyhed
11. august 2022
Tidligere kommunikationsdirektør i Arla, Kasper Ibsen Beck, bliver partner hos Radius. Han vender tilbage til Radius efter mere end ti år i nogle af Danmarks største virksomheder og skal indgå i Radius’ ledelse og bidrage til at løfte bureauets rådgivning inden for corporate kommunikation.  

Det nye medlem af partnergruppen, Kasper Ibsen Beck, kommer med 18 års erfaring med kommunikation, public affairs og omdømme. Senest som kommunikationsdirektør i Arla Danmark, hvor han siden 2012 har haft forskellige roller med ansvar for koncernens kommunikation, og før det hos Vestas Wind Systems.

Kasper Ibsen Beck er desuden tidligere chefkonsulent i Radius, og udvidelsen af partnergruppen er dermed også et ”velkommen tilbage” til en gammel kollega.

”Der er ingen tvivl om, at vi med Kasper får vi en af Danmarks skarpeste kommunikationshjerner ombord på holdet. Vi har haft glæde af at arbejde sammen med ham som kunde i mange år, så vi har fulgt hinanden tæt. Han er tilmed et fantastisk rart menneske, som er forankret i de værdier, Radius bygger på. Derfor glæder det mig meget, at Kasper har valgt at vende tilbage til Radius,” siger Nicolaj Taudorf Andersen, CEO og stifter af Radius og fortsætter:

”Kaspers karriererejse er et rigtig godt eksempel på talentudviklingen i Radius, hvor vi netop har fokus på at give vores ansatte de rette kompetencer og værktøjskassen til at kunne begå sig i store virksomheder med komplekse problemstillinger. Det har været en fornøjelse at følge Kasper og gør mig utrolig stolt, at han nu kommer tilbage til os,” siger Nicolaj Taudorf Andersen.

Kasper Ibsen Beck ser frem til at få sin daglige gang i Radius’ kontorer i Bredgade:

”Jeg sætter stor pris på de erfaringer og oplevelser, som min tid i Arla og Vestas har givet mig. Men jeg har også haft en stærk lyst til at vende tilbage rådgivergerningen og bruge alt det, jeg har lært fra virksomhedssiden i Radius’ rådgivning af kunderne, der blandt andet omfatter en række af Danmarks største virksomheder. Derfor glæder jeg mig til at arbejde sammen med nogle af branchens allerdygtigste rådgivere og blive en del af et stærkt lederteam,” siger Kasper Ibsen Beck.     

Radius har ca. 50 ansatte og rådgiver typisk mellemstore og store virksomheder, private equity-fonde og selskaber samt private velgørende fonde og dele af den offentlige sektor. Partnergruppen i Radius består nu af Nicolaj Taudorf Andersen, Henrik Fallesen, Mads Bech Larsen og Kasper Ibsen Beck. Michael Kristiansen er desuden tilknyttet som associeret partner.  

Nyhed
11. august 2022