Radius udvider
partnerkredsen

Radius
udvider
partnerkredsen

Nyhed
17. august 2020
Mads Bech Larsen er ny partner hos Radius, hvis partnerkreds dermed udvides fra tre til fire. En stærk evne til at drive ny forretning har rykket Mads op i partnerkredsen.

Det nyeste medlem af partnergruppen hos Radius kommer fra egne rækker. Mads Bech Larsen startede som rådgiver i 2009 og blev senere udnævnt til kontaktdirektør med ansvar for at skabe ny forretning og udvikle samarbejdet med Radius’ strategiske partnere.

”Mads har leveret stærke resultater i Radius over de 11 år, han har været ansat. Med et skarpt fokus på at levere ny forretning, være tæt på vores vigtige partnere og i øvrigt at drive virksomhedens processer og os andre i samme retning har han været med til at sikre flere års gode resultater. At Mads har et stærkt sportsmandsgen, samtidig med at han på alle måder efterlever Radius fire centrale værdier, er en kæmpe styrke, og noget af det Mads er dybt respekteret for i virksomheden,” siger Nicolaj Taudorf Andersen, der er bestyrelsesformand i og stifter af Radius.

Med denne udvidelse består partnerkredsen fremover af stifter og bestyrelsesformand Nicolaj Taudorf Andersen, Henrik Fallesen, administrerende direktør Asbjørn Haugstrup samt Mads Bech Larsen.

Mads Bech Larsen (41) har været kundeansvarlig på flere af Radius´ prisvindende kampagner – herunder Momondos ”The DNA Journey” (i samarbejde med &Co.) og ”Do it for Denmark”-trilogien (i samarbejde med Robert Boisen/LikeMinded).

Derudover har han drevet og bidraget til udviklingen af DBA’s Genbrugsindeks og været en del af holdet bag Fremtidspladsen på Folkemødet sammen med blandt andre Mercedes-Benz.

Mads er uddannet fra CBS og Roskilde Universitet. Før han kom til Radius, har han arbejdet professionelt med kommunikation i fagbevægelsen og it-branchen.

Kontakt

Nicolaj Taudorf Andersen, seniorpartner og bestyrelsesformand
M: +45 3063 7313
E: na@radiuscph.dk

Mads Bech Larsen, partner
M: +45 4182 8759
E: mbl@radiuscph.dk

Nyhed
17. august 2020