Tidligere særlig rådgiver
starter endelig i Radius

Tidligere
særlig rådgiver
starter endelig
i Radius

Nyhed
1. november 2019
Radius har ansat Rasmus Bebe som ny seniorrådgiver per 1. november. Han er tidligere særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og har solid erfaring med strategi, kommunikation og politisk interessevaretagelse fra tidligere jobs.

Rasmus Bebe skulle egentligt være startet i Radius i foråret 2018. Men dagen inden første arbejdsdag headhuntede tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers ham og gjorde ham til særlig rådgiver.

Det var Rasmus Bebe så frem til valget blev udskrevet i maj 2019, og under valgkampen hjalp han Ahlers med at gennemføre en meget succesfuld kampagne, der sikrede Ahlers femte flest personlige stemmer på landsplan.

I Radius skal Rasmus Bebe bidrage med sin store indsigt i både strategisk kommunikation og politiske beslutningsprocesser, og så har han et stærkt netværk både i og uden for Christiansborg.

Bebe har også arbejdet som erhvervspolitisk konsulent og pressechef for Danske Rederier, med europapolitik i Udenrigsministeriet og som leder af det kontor i Folketinget, der betjente bl.a. Venstre-folketingsmedlemmerne Jakob Ellemann-Jensen, Søren Pind, Lykke Friis, Peter Christensen, Karen Ellemann, Finn Thranum og Martin Geertsen.

Rasmus er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet og starter i Radius d. 1. november.

For yderligere information, kontakt:

Asbjørn Haugstrup, adm. direktør
Mobil: 2672 9421
Mail: ah@radiuscph.dk

Nyhed
1. november 2019