Tre nye kolleger
starter i Radius

Tre nye
kolleger
starter
i Radius

Nyhed
11. september 2019
Vi har ansat Johan Engel Bolving som Advisor samt Hannah Phipps Walter og Marie Schmidt Appel, der begge skal prøve kræfter med rådgiverlivet som en del af vores praktikprogram Radius Talent.

Johan Engel Bolvig er uddannet i kommunikation fra DMJX og har en master i International Studies on Media, Power and Difference fra Universitat Pompeu Fabra i Barcelona. Han har tidligere været praktikant og Communications Assistant hos Radius og har også været en del af Help PR & Kommunikation. Hos os skal han rådgive en lang række af vores kunder inden for PR, strategi og digital kommunikation.

Hannah Phipps Walter læser en kandidat i politisk kommunikation og ledelse på Copenhagen Business School. Hannah har arbejdet som studentermedhjælper i Novo Nordisks presseafdeling, hvor hun har været med til at arrangere Novo internationale pressebesøg. Ved siden af studierne har hun også været en del af studenterorganisationen Poko – Politik og Kommunikation.

Marie Schmidt Appel studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og hun har allerede udforsket rollen som rådgiver under et halvt års praktik hos Have Kommunikation. Som en del af sit studie har Marie også specialiseret sig i antropologi på Københavns Universitet.

Hannah og Marie er en del af vores praktikprogram Radius Talent. Radius Talent er et halvårligt læringsprogram for ambitiøse studerende, som drømmer om en karriere indenfor kommunikation og rådgivning.

Velkommen til alle tre.

Nyhed
11. september 2019