Tre nye
kolleger
til Radius

Tre nye
kolleger
til Radius

Nyhed
11. marts 2022
Radius fortsætter vokseværket og byder velkommen til tre nye kolleger, som skal understøtte og udvikle vores rådgivning inden for blandt andet forandringskommunikation, public affairs og strategisk kommunikation. Tomas Jørgensen er ansat som chefrådgiver, Sugi Thevathas som rådgiver og Mathilde Hougaard Boesen som konsulent.

Tomas Jørgensen er ny chefrådgiver og kommer senest fra en stilling som Communications Director & Head of ESG hos Falck.

Tomas har mere end 25 års erfaring med kommunikation og har blandt andet også været en årrække hos Carlsberg – først med ansvar for intern kommunikation og corporate communications og senere kommunikation i Carlsbergs globale Supply Chain med base i Schweiz.

Han har derudover været kommunikationschef i Sophus Berendsen og researchchef på Ugebrevet Mandag Morgen.

Hos Radius skal Tomas rådgive om strategisk og intern kommunikation, sustainability og ESG samt forandringskommunikation.

Sugi Thevathas er ny rådgiver og kommer fra en konsulentstilling i Nordeas afdeling for eksterne relationer og har også været ansat i public affairs-afdelingen hos Advice.

Han har læst kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har efterfølgende taget en kandidat i politisk kommunikation og ledelse på Copenhagen Business School.

Sugi skal rådgive Radius’ kunder på tværs af fagligheder inden for blandt andet strategisk kommunikation og public affairs.

Mathilde Hougaard Boesen er ansat som konsulent og kommer med redaktionel erfaring fra Altinget.dk og Ekstra Bladet.

Derudover er hun tidligere medlem af hovedbestyrelsen og næstformand hos Alternativet. Mathilde er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Mathilde er en del af vores public affairs-team og rådgiver derudover en række kunder indenfor presse og samfundskommunikation.

Vi er utroligt glade for vores nye kolleger. Stort velkommen til alle tre.

Nyhed
11. marts 2022