Tre nye talenter
starter i Radius

Tre nye
talenter starter
i Radius

Nyhed
15. marts 2021
Vi har travlt og er derfor glade for netop at have ansat tre nye talenter. Michala Bang Jespersen er ansat som digital assistent, og Sofie Biering Krogh og Julie Christensen er begyndt på vores udviklingsprogram for studerende, Radius Talent. De skal hjælpe med at løse opgaver inden for blandt andet digital kommunikation, branding og Public Affairs.

Michala Bang Jespersen er ved at afslutte sin kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Hun har en bachelorgrad i interkulturel markedskommunikation og har læst et semester på Macquarie University i Australien.

Michala har tidligere været praktikant hos Geelmuyden Kiese, hvor hun rådgav virksomheder om digital kommunikation og sociale medier. Derudover har hun som Marketing Assistant hos Falck arbejdet med branding og salg gennem en række digitale kanaler.

Vi glæder os til at bringe Michalas digitale kompetencer i spil hos os.

Sofie Biering Krogh er i gang med en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS og har en bachelor i Erhvervsøkonomi. Hun har tilbragt et semester på Tecnológico de Monterrey i Mexico med fokus på offentlig politik og etik.

Sofie har før været studentermedhjælper i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning, hvor hun arbejdede med strategisk kommunikation, tekstformidling og kompetenceudvikling.

Hos os skal Sofie arbejde med Public Affairs, PR og strategisk kommunikation.

Julie Christensen læser en kandidat i Interkulturelle Markedsstudier og har netop afleveret sit speciale, hvori hun beskæftigede sig med branding og kommunikation på tværs af kulturelle og geografiske grænser.

Tidligere har Julie arbejdet hos konsulenthuset Retail Institute Scandinavia, hvor hun har beskæftiget sig med forbrugeradfærd og tendenser indenfor retailbranchen og med skriftlig formidling og kommunikation.

Julie skal især arbejde med PR, branding og forbrugerkommunikation hos os.

Sofie og Julie er en del af vores praktikprogram Radius Talent, som er vores halvårlige udviklingsprogram for studerende, der vil prøve kræfter med livet som rådgiver. Stort velkommen til alle tre. Vi er enormt glade for at have fået jer med ombord.

Nyhed
15. marts 2021