Karriere i Radius

I Radius kommer vi med vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra små og store virksomheder, interesseorganisationer og bureauer. Andre har erfaring fra centraladministrationen og de politiske partier. Alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.

Og vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige rådgivere, der kan løfte vores rådgivning i huset. Så hvis du kan se dig selv som en del af vores team, så er du er velkommen til at give os et kald eller sende en ansøgning – både som rådgiver, specialist eller praktikant.

Bliv en del af holdet

Rådgiverakademiet

Vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius Rådgiverakademi lige noget for dig.

Gennem Rådgiverakademiet får du en legeplads og et laboratorium stillet til rådighed, hvor du kan lære rådgiverens ABC. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere, der er bedst, når det er svært.

Vi ved godt, at du både har floor, Foucault og familiefødselsdage på agendaen som studerende. Derfor er Rådgiverakademiets program fordelt på fem tirsdagsaftener hen over fire måneder.

Praktik i Radius

Er du en ambitiøs studerende, der drømmer du om at blive kommunikationsrådgiver og står over for et semester med praktik på din uddannelse?

Hos os bliver du ikke bare betragtet som en praktikant; du bliver en del af et forløb, der går under navnet Radius Talent, hvor du får ansvar og mulighed for at bidrage med dine ideer og talent fra dag ét.

Vi tror på konstant udvikling, og derfor arbejder vi hårdt for hver dag at blive bedre, end vi var i går. Vores succes afhænger af, at vi har de allerdygtigste rådgivere i branchen, og det er her, du kommer ind i billedet. Som en del af Radius Talent vil du nemlig få mulighed for at udfolde dit potentiale og blive en værdifuld del af vores team.

Og så venter der dig en hverdag med sjove og skarpe kollegaer. Vi elsker at dele skæve jokes over skrivebordet, så du kommer heller ikke til at kede dig på den sociale front.