Karriere

I Radius kommer vi med vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra små og store virksomheder, interesseorganisationer og bureauer. Andre har erfaring fra centraladministrationen og de politiske partier. Alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.

 

Du er velkommen til at give os et kald eller sende en ansøgning, hvis du kan se dig selv som en del af vores team – som rådgiver, specialist eller praktikant.

Jobmuligheder


Ansættelsesproces

Søger du job hos Radius og bliver indkaldt til samtale, kommer du igennem et forløb, som er tilrettelagt, så både du og vi kan være sikre på, at vi træffer det rigtige valg. Og får du job hos os, har du, inden du sætter din underskrift på ansættelsesaftalen, været igennem tre samtaler og tests:

 

Første samtale er et interview, hvor du får lejlighed til at uddybe din ansøgning og din motivation. Samtalen varer typisk ½ time.

 

Anden runde indledes med, at du hjemmefra besvarer en personprofiltest og en analytisk test. Anden runde fortsætter med et samtaleforløb af 3 timers varighed: en case, et interview samt testtilbagemelding.

 

Tredje gang vi mødes, drøfter vi de helt konkrete vilkår og forudsætninger i forbindelse med din ansættelse hos os.

Praktik i Radius

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer, for mennesker og samfundet. Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går. Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i branchen. Og at vi hele tiden får de største talenter med ombord.

 

Derfor har vi Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver. Læs mere om Radius Talent.

”At være praktikant hos Radius er nærmest en slags ’crash course’ i virkeligheden. Pludselig er nyheder, politik og spin ikke abstrakte størrelser i aviser og bøger – du er ikke længere en del af publikum, men med bag scenen. Det er en sjov, intens og meget lærerig forestilling.”
Ebbe Elhauge Kristensen, tidl. praktikant, nu Head of Section hos Digitaliseringsstyrelsen
“Det var en øjenåbner at komme i praktik hos Radius. Jeg oplevede, hvordan nogle af Danmarks dygtigste konsulenter arbejder, og samtidig blev jeg klogere på egne kompetencer og interesser. Derudover var praktikforløbet enormt lærerigt og spændende på det faglige plan.”
Karoline Kaae Svendsen, tidl. praktikant og studentermedhjælper hos Radius, nu rådgiver hos Conaxess Trade Denmark
”Som ærkehumanist var det i den grad lærerigt at komme under huden på så mange forskellige virksomheder og stofområder i løbet af praktikanttiden. Og samtidig var det fedt at opleve, hvordan mine kvalifikationer konkret kunne bruges fra dag ét.”
Jacob Ludvigsen, tidl. praktikant og senere konsulent hos Radius, nu filmredaktør hos Soundvenue
”Gennem et super lærerigt og sjovt forløb, hvor jeg kom omkring mange forskellige slags opgaver og kunder og selv fik lov at byde ind og være med til at forme opholdet, fik jeg en indsigt i en branche, som jeg i virkeligheden nok ikke vidste så meget om på forhånd, men meget gerne fortsatte i.”
Nadine Nordvig, tidl. praktikant og senere rådgiver hos Radius, nu Senior Communications Consultant hos Danske Bank
“Jeg var overrasket over, hvor meget jeg rykkede mig fagligt på de seks måneder, jeg var praktikant og hvor stor mulighed, man selv har for at tilegne sig sjove og ansvarsfulde opgaver.”
Ida Brixtofte, tidl. praktikant hos Radius, nu Senior Communication Consultant hos Danske Bank
“Praktikforløbet har været med til at bygge bro mellem min universitetsuddannelse og den akademiske tilgang til opgaver, jeg tilegnede mig der, og den praktiske virkelighed som kommunikationsrådgiver, der kræver nogle andre metodiske værktøjer og faglige kompetencer.”
Camille Bjergvang, tidl. praktikant og nu rådgiver hos Radius