Karriere i Radius

I Radius kommer vi med vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra små og store virksomheder, interesseorganisationer og bureauer. Andre har erfaring fra centraladministrationen og de politiske partier. Alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.
 
Du er velkommen til at give os et kald eller sende en ansøgning, hvis du kan se dig selv som en del af vores team – som rådgiver, specialist eller praktikant.

I øjeblikket søger vi

Praktik i Radius

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer, for mennesker og samfundet. Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går. Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i branchen. Og at vi hele tiden får de største talenter med ombord.
 
Derfor har vi Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver. 

Rådgiverakademiet

Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Og du vil få mulighed for personlig sparring.

Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC.