Karriere i Radius

I Radius kommer vi med vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra små og store virksomheder, interesseorganisationer og bureauer. Andre har erfaring fra centraladministrationen og de politiske partier. Alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.
 
Du er velkommen til at give os et kald eller sende en ansøgning, hvis du kan se dig selv som en del af vores team – som rådgiver, specialist eller praktikant.

I øjeblikket søger vi

Praktik i Radius

Er du en ambitiøs studerende, der drømmer du om at blive kommunikationsrådgiver? Vil du gerne tages seriøst som praktikant og have ansvar fra dag ét? Er du klar på masser af faglig udvikling på et bureau med sjove, skarpe kollegaer og skæve jokes over skrivebordet?

Så er vores praktikprogram Radius Talent lige noget for dig.

Hos Radius stræber vi hele tiden for at gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går. Forudsætningen for, at det kan lade sig gøre, er, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i branchen. Og at vi hele tiden får de største talenter med ombord på Radius Talent.

Rådgiverakademiet

Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Og du vil få mulighed for personlig sparring.

Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC.