Karriere i Radius

I Radius kommer vi med vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra små og store virksomheder, interesseorganisationer og bureauer. Andre har erfaring fra centraladministrationen og de politiske partier. Alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.
 
Du er velkommen til at give os et kald eller sende en ansøgning, hvis du kan se dig selv som en del af vores team – som rådgiver, specialist eller praktikant.

Ledige stillinger

  Ansættelsesproces

  Søger du job hos Radius og bliver indkaldt til samtale, kommer du igennem et forløb, som er tilrettelagt, så både du og vi kan være sikre på, at vi træffer det rigtige valg. Og får du job hos os, har du, inden du sætter din underskrift på ansættelsesaftalen, været igennem tre samtaler og tests:

  Første samtale er et interview, hvor du får lejlighed til at uddybe din ansøgning og din motivation. Samtalen varer typisk ½ time.

  Anden runde indledes med, at du hjemmefra besvarer en personprofiltest og en analytisk test. Anden runde fortsætter med et samtaleforløb af 3 timers varighed: en case, et interview samt testtilbagemelding.

  Tredje gang vi mødes, drøfter vi de helt konkrete vilkår og forudsætninger i forbindelse med din ansættelse hos os.

  Praktik i Radius

  I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer, for mennesker og samfundet. Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går. Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i branchen. Og at vi hele tiden får de største talenter med ombord.
   
  Derfor har vi Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver.