Karriere i Radius CPH

I Radius CPH er vi et tæt sammentømret hold af rådgivere, som tæller ca. 40 af kommunikationsbranchens dygtigste strateger og specialister.

Vi har vidt forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde. Nogle har erfaring fra større danske og internationale virksomheder, interesseorganisationer, konsulenthuse og bureauer, imens andre har erfaring fra det politiske system. Vores forskelligheder til trods har vi det til fælles, at vi alle bidrager med hver vores styrke, erfaring og dybe faglighed.

Udvikling af branchens bedste rådgivere

I Radius CPH prioriterer vi faglig udvikling højt. Siden 2003 har vi været med til at udvikle nogle af branchens dygtigste kommunikatører. Det gør vi gennem løbende uddannelse af vores medarbejdere – og ved, at de opgaver, vi løser, er svære.

Derudover arbejder vi systematisk med kompetenceprofiler og giver mulighed for, at vores kollegaer kan avancere til det næste rådgiverniveau. Som medarbejder kan du være ansat som juniorkonsulent, konsulent, rådgiver, seniorrådgiver, chefrådgiver, Director eller Partner.

Bliv en del af holdet

Vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige kollegaer, der kan løfte vores rådgivning i huset. Så hvis du kan se dig selv som en del af vores team – enten som rådgiver, specialist eller praktikant – er du velkommen til at give os et kald, skrive en mail eller sende en ansøgning. 

Ledige stillinger

Vi har ingen opslåede stillinger i øjeblikket. Men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Talentudvikling for studerende

I Radius CPH er vi optaget af at tage ansvar for den næste generation af kommunikationsrådgivere. Både fordi det er det rigtige at gøre, når man er førende inden for sit felt. Men også fordi vi kun bliver socialt og fagligt rigere af at samarbejde med, oplære og blive inspireret af fremtidens kommunikatører.

Derfor tilbyder vi to forskellige udviklingsforløb til studerende: Vores praktikprogram Radius Talent og uddannelsesforløbet Rådgiverakademiet, som du kan læse mere om nedenunder.

Mange nuværende og tidligere rådgivere i Radius CPH startede deres karriere som praktikanter i Radius Talent. Så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme.

Radius Talent

Vil du gerne i praktik hos en af Danmarks førende kommunikationsvirksomheder inden for corporate kommunikation og public affairs? Så er vores praktikforløb Radius Talent lige noget for dig.

Her får du ansvar og mulighed for at bidrage med dine ideer fra dag ét. Vi prioriterer vores medarbejderes udvikling højt, og som en del af Radius Talent vil du få mulighed for at udfolde dit potentiale og udvikle dig i tæt samarbejde med en erfaren radiusser, der vil være din sparringspartner og mentor gennem hele forløbet.

Rådgiverakademiet

Vil du klædes godt på til at blive en dygtig rådgiver i fremtiden? Så er Rådgiverakademiet lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Vi ved godt, at du både har floor, Foucault og familiefødselsdage på agendaen som studerende. Derfor er Rådgiverakademiets program fordelt på fem tirsdagsaftener hen over fire måneder.

Tilføj din overskrift her

Tester