Rådgiver­akademiet

Vil du gerne have en karriere som rådgiver? Og søger du et indblik i hverdagen hos et af Danmarks førende kommunikations­bureauer? Så er vores Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere.

Bliv en del af holdet

To gange om året – henholdsvis om foråret og efteråret – samler vi en gruppe nysgerrige, talentfulde og engagerede studerende, der går rundt med en rådgiverdrøm i maven. Gennem Rådgiverakademiet tilbyder vi en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære mere om rådgiverens ABC. Forløbet giver dig også mulighed for at møde andre ligesindede, der kommer med en anden uddannelses- og jobmæssig baggrund end dig selv.

Vi ved godt, at du har meget på to do’en som studerende. Derfor har vi sammensat et program på fem tirsdagsaftener. Her vil du møde 10 forskellige rådgivere fra Radius CPH, der vil dele ud af deres viden og skabe et rum, hvor læring og udvikling er i fokus. Derudover får du også mulighed for at møde Radius CPH’s CEO til en Q&A.

Et unikt indblik i rådgiververdenen

Hver aften på Rådgiverakademiet er dedikeret til et nøje udvalgt tema, som giver dig de bedste forudsætninger for en fremtidig karriere som rådgiver. Sessionerne inspirerer og giver konkrete redskaber og kompetencer, der er uundværlige både på bureau og i kommunikationsbranchen generelt, hvad end du arbejder med PR, digital kommunikation, kriser, public affairs eller kreative kampagner.

Tid til netværk

På Rådgiverakademiet dyrker vi fællesskabet og netværk gennem både det faglige og sociale. Derfor afslutter vi hver session med en bid mad og mulighed for en god snak med både meddeltagere og oplægsholderne, der hjertens gerne svarer på spørgsmål om aftenens tema, Radius CPH som arbejdsplads eller hvordan det er at være rådgiver her i huset.  

Hvem er du?

Det er ikke afgørende, om dine uddannelsesinitialer er CBS, DMJX, KU, RUC eller KEA. Eller om du er på første eller sidste år af din uddannelse. Det vigtigste er, at du er studerende og drømmer om at dyrke det, vi kalder ”rådgivergenet” – din lyst og evne til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre. 

Tilføj din overskrift her

Tester