Rådgiverakademiet

Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere. Og du vil få mulighed for personlig sparring.

Til efteråret samler vi nysgerrige, talentfulde og engagerede studerende, der går rundt med en rådgiver i maven. Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC.

Vi ved godt, at du både har floor, Foucault og familiefødselsdage på agendaen som studerende. Derfor har vi sammensat et program på fem tirsdagsaftener fordelt over fire måneder i efteråret. Her vil du møde 10 forskellige Radiusser, der vil ryste deres bedste rådgiverviden af sig og skabe et rum, hvor læring og udvikling er i fokus.

Hver aften på Rådgiverakademiet er dedikeret til et nøje udvalgt tema, som giver dig de bedste forudsætninger for en fremtidig karriere som rådgiver. Sessionerne inspirerer og giver konkrete redskaber og kompetencer, der er uundværlige som rådgiver:   

  • Fang målgrupper på tværs af kanaler
  • Træn din mentale effektivitet
  • Skriv dig ind i hjertet på din læser
  • Slip kreativiteten løs – i strukturerede rammer
  • Sådan formidler du dine budskaber klart og tydeligt

På Rådgiverakademiet vil vi dyrke fællesskabet gennem både det faglige og sociale. For netværk og relationer er nemlig også en vigtig del af livet som rådgiver.  

Det er ikke afgørende, om din uddannelsesinitialer er CBS, DMJX, KU eller KEA. Eller om du er på første eller sidste år af din uddannelse til efteråret. Det vigtigste er, at du er studerende og drømmer om at dyrke det, vi kalder ”rådgivergenet” – din lyst og evne til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre.

Hvor og hvornår:

Alle sessioner afholdes i tidsrummet 17.30-19.30 hos Radius på Bredgade 19, 1260 København K.

Datoer: Tirsdag d. 30. august, 20. september, 11. oktober, 1. november, 29. november 2022.

Det med småt:

Det er gratis at være med, men vi forventer, at du kan deltage i minimum fire ud af fem aftener.

Har du spørgsmål til Rådgiverakademiet, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver og talentchef, Katrine Lerche (kl@radiuscph.dk) eller rådgiver, Karoline Svendsen (kks@radiuscph.dk)

Rådgiverakademiet har nu lukket for tilmeldinger i denne omgang.