Rådgiverakademiet

Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius’ Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere, der er bedst, når det er svært. 

Til foråret samler vi endnu en gang en række nysgerrige, talentfulde og engagerede studerende, der går rundt med en rådgiver i maven. Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC. 

Vi ved godt, at du har meget på to do’en som studerende. Derfor har vi sammensat et program på fem tirsdagsaftener fordelt hen over foråret. Her vil du møde 10 forskellige Radiusser, der vil ryste deres bedste rådgiverviden af sig og skabe et rum, hvor læring og udvikling er i fokus. 

Det har været virkelig inspirerende at være en del af Rådgiverakademiet. Mest fordi man nogen gange som ung også er i tvivl om, hvilke muligheder, der ligger derude – så er det bare fedt at lære samtidigt med, at man bliver præsenteret for forskellige jobs indenfor konsulentbranchen.”

Emma Juul Hansen, HA(kom.) på CBS, Rådgiverakademiets hold 2

Et unikt indblik i rådgiververdenen og Radius

Hver aften på Rådgiverakademiet er dedikeret til et nøje udvalgt tema, som giver dig de bedste forudsætninger for en fremtidig karriere som rådgiver. Sessionerne inspirerer og giver konkrete redskaber og kompetencer, der er uundværlige både på bureau og i kommunikationsbranchen generelt, hvad end du arbejder med PR, digital kommunikation, kriser, public affairs eller kreative kampagner. 

Gennem sessionerne får du også et unikt indblik i hverdagen som rådgiver hos Radius, og du kommer til at prøve kræfter med konkrete cases og øvelser.  

“Rådgiverakademiet har været enormt lærerigt og har givet en indsigt i flere facetter af bureaubranchen, som jeg ikke på forhånd havde kendskab til. Akademiet har en god balance mellem oplæg, øvelser og rum for netværk.”

Lukas Olivier Le Gal, Statskundskab på KU, Rådgiverakademiets hold 2

Tid til netværk

På Rådgiverakademiet dyrker vi fællesskabet og netværk gennem både det faglige og sociale. Derfor afslutter vi hver session med en bid mad og mulighed for en god snak med både meddeltagere og oplægsholderne, der hjertens gerne svarer på spørgsmål om aftenens tema, Radius som arbejdsplads eller hvordan det er at være rådgiver. 

Hvem er du?

Det er ikke afgørende, om dine uddannelsesinitialer er CBS, DMJX, KU eller KEA. Eller om du er på første eller sidste år af din uddannelse til foråret. Det vigtigste er, at du er studerende og drømmer om at dyrke det, vi kalder ”rådgivergenet” – din lyst og evne til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre. 

Skal du være med på Rådgiverakademiet? Så ansøg senest den 14. januar 2024.