Rådgiverakademiet


Drømmer du om en karriere som rådgiver? Og vil du klædes godt på til at blive en god rådgiver i fremtiden? Så er Radius Rådgiverakademi lige noget for dig. Her vil du få værktøjer til mundtlig, skriftlig, digital og kreativ kommunikation fra nogle af landets dygtigste rådgivere.

Efter en stor succes i efteråret samler vi igen til foråret nysgerrige, talentfulde og engagerede studerende, der går rundt med en rådgiver i maven.

Gennem Rådgiverakademiet tilbyder Radius en legeplads og et laboratorium for dig, der drømmer om at lære rådgiverens ABC.

Her vil du møde 10 forskellige Radiussere, der vil ryste deres bedste rådgiverviden af sig og skabe et rum, hvor læring og udvikling er i fokus.

”Rådgiverakademiet er et super initiativ, der har været inspirerende og spændende at være en del af. Hver session har bidraget med konkrete redskaber, kompetencer og nye perspektiver, der har udvidet den værktøjskasse, jeg løbende har opbygget via studie og studiejob.”

Frederik Hasenberg, CBS, Rådgiverakademiet 2022

Sådan ser forløbet ud

Hver aften på Rådgiverakademiet er dedikeret til et nøje udvalgt tema, som giver dig de bedste forudsætninger for en fremtidig karriere som rådgiver. 

Sessionerne inspirerer og giver konkrete redskaber og kompetencer, der er uundværlige som rådgiver:

  • Fang målgrupper på tværs af kanaler
  • Slip kreativiteten løs i strukturerede rammer
  • Skriv dig ind læserens hjerte
  • Vind dit publikum
  • Kend din kontekst

På Rådgiverakademiet vil vi dyrke fællesskabet gennem både det faglige og sociale. For netværk og relationer er nemlig også en vigtig del af livet som rådgiver.

“Rådgiverakademiet har skubbet mig til at afsøge nye, kreative sider af kommuni-kationsfaget. Før jeg startede, havde jeg en klar idé om, hvilke sessioner, der ville være interessante, men det viste sig at være helt andre emner, der tændte min nysgerrighed.”

Mathilde Øster, KU, Rådgiverakademiet 2022

Det er ikke afgørende, om dine uddannelsesinitialer er CBS, DMJX, KU eller KEA. Eller om du er på første eller sidste år af din uddannelse til foråret. 

Det vigtigste er, at du er studerende og drømmer om at dyrke det, vi kalder ”rådgivergenet” – din lyst og evne til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre.

Vi søger deltagere til Rådgiverakademiet to gange om året.