Drømmer du om at arbejde med strategisk kommunikation, PR, kampagner eller public affairs? Er du nysgerrig efter at snuse til rådgiverbranchen? Og vil du i praktik, hvor du får ansvar og bliver en del af et stærkt socialt fællesskab? Så er Radius Talent lige noget for dig.

Skræddersyet forløb
Du får et forløb hos os, der er nøje tilrettelagt med udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer. Du får også en grundig indføring i vores kunder, rådgiverlivet og de mange kommunikationsdiscipliner
Udviklingssamtaler
Vi holder månedlige touch-base-samtaler med dig, hvor den ansvarlige for Radius Talent er med til at sørge for, du lærer og udvikler dig og har det godt hos os
Skrivekursus
Vi giver dig konkrete værktøjer til livet som rådgiver gennem skrivekursus med en af husets mest erfarne journalister og et kommakursus med Radius’ største grammatiknørd
Stærkt fællesskab
Du bliver en del af vores stærke fællesskab. Et fællesskab, der er kendetegnet ved, at vi holder af og med hinanden. At vi giver hinanden konstruktiv feedback, klap på skuldrene og kærlige drillerier over frokosten eller skrivebordet
Mentor
En erfaren Radiusser bliver din sparringspartner gennem hele forløbet og hjælper dig med at nå dine personlige og faglige udviklingsmål

Sociale events
Du bliver hurtigt en del af Radius-livet gennem sociale events og masser af hyggestunder til torsdagsklubber, fredagsbarer, de årlige fester og Radius Academy – et uddannelsesdøgn, hvor vi nørder et relevant tema i dybden

Hvad er Radius Talent?

Radius Talent er et praktikprogram, der giver dig en forsmag på hverdagen som rådgiver. Vi skræddersyr forløbet, så det passer til dig, din erfaring og din uddannelse og tager højde for, hvad du gerne vil blive klogere på og arbejde med i fremtiden.

Du kommer til at prøve kræfter med en lang række kommunikationsdiscipliner; alt fra journalistisk tekstproduktion og digital kommunikation til public affairs, analyse, kampagner og branding. Vi tager dig igennem hele opgavemøllen og giver dig et indblik i kunder på tværs af en bred vifte af brancher. Og du får mulighed for at arbejde med nogle af landets mest spændende virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Som praktikant i Radius er du en del af holdet på lige vilkår med resten af os. Dine ideer vægter lige så højt som resten af holdets, når du løser opgaver for kunder i teams med en eller flere kollegaer.

Mange nuværende og tidligere rådgivere i Radius startede deres karriere som praktikanter i Radius Talent, så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme. Hør nogle af dem fortælle om deres forløb her og få et indblik i hverdagen hos Radius.

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies. Du kan også se filmen direkte på YouTube
Hvem er du?

Vi leder efter dig, som er nysgerrig på kommunikation, og dig som har et skarpt blik for, hvad der rør sig i samfundet.

Vi vægter både erfaring, personlighed og faglighed, men mest af alt er vi interesserede i, hvad du kan og vil lære. Vi går ikke så højt op i, hvad du er i gang med at studere, men relevante videregående uddannelser er fx kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik eller marketing.

Du er på hjemmebane i både skriftlig og mundtligt formidling, og du byder ind med ideer og energi, fordi du brænder for at levere det bedste resultat til kunderne sammen med dygtige kollegaer. Du forstår en deadline og vigtigheden af at være serviceminded over for kunderne.

Og så har du det, vi kalder ’rådgivergenet’: Lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil og potentialet for at udvikle dig til en dygtig rådgiver. Dem samler vi nemlig på i Radius.

Praktikken i praktikken

Praktikforløbet varer som udgangspunkt et halvt år. I foråret er praktikperioden fra 1. februar til 30. juni, mens perioden i efteråret er fra 15. august til 31. januar, men det kan tilrettelægges, så det passer til dig og dit studie.

Vi søger studerende til Radius Talent til både forårs- og efterårssemesteret, og du finder praktikopslagene på vores karrieresite, hvor du også uploader dit CV og din ansøgning.

Du får naturligvis løn, mens du er i praktik i Radius, og du skal regne med at arbejde fuldtid i perioden – selvfølgelig med hensyn til dine eksaminer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Frederik Hasenberg, der er Talent Acquisition Manager på mail fha@radiuscph.dk eller telefon 2089 2986.