Drømmer du om at arbejde med strategisk kommunikation, PR, kampagner eller public affairs? Er du nysgerrig efter at snuse til rådgiverbranchen? Og vil du i praktik, hvor du får ansvar og bliver en del af et stærkt socialt fællesskab? Så er Radius Talent lige noget for dig.

Hvad er Radius Talent?

Radius Talent er et praktikprogram, der giver dig en forsmag på hverdagen som rådgiver. Vi skræddersyr forløbet, så det passer til dig, din erfaring og din uddannelse og tager højde for, hvad du gerne vil blive klogere på og arbejde med i fremtiden.

Du kommer til at prøve kræfter med en lang række kommunikationsdiscipliner; alt fra journalistisk tekstproduktion og digital kommunikation til public affairs, analyse, kampagner og branding. Vi tager dig igennem hele opgavemøllen og giver dig et indblik i kunder på tværs af en bred vifte af brancher. Og du får mulighed for at arbejde med nogle af landets mest spændende virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Som praktikant i Radius er du en del af holdet på lige vilkår med resten af os. Dine ideer vægter lige så højt som resten af holdets, når du løser opgaver for kunder i teams med en eller flere kollegaer.

Mange nuværende og tidligere rådgivere i Radius startede deres karriere som praktikanter i Radius Talent, så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme. Hør nogle af dem fortælle om deres forløb her og få et indblik i hverdagen hos Radius.

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies. Du kan også se filmen direkte på YouTube

Hvad får du som praktikant i Radius Talent?

– En hverdag med mangeartede opgaver, der tager dig rundt i hele huset på tværs af kommunikationsfagligheder

– Et skræddersyet onboarding-forløb, hvor du får en grundig indføring i vores kunder, kommunikationsdisciplinerne i Radius, dine kollegaer og rollen som rådgiver på et bureau

– Konkrete værktøjer til livet som rådgiver gennem skrivekursus med en af husets mest erfarne journalister, kommakursus med Radius’ kommanørd og Creative Lab med vores kreative hoveder

– En mentor, der bliver din sparringspartner gennem hele forløbet, og som hjælper dig med at nå dine personlige udviklingsmål

– Månedlige touch-base-samtaler med den ansvarlige for Radius Talent

– Du bliver en del af det stærke sociale fællesskab i Radius med masser af sociale hyggestunder til torsdagsklubber, fredagsbarer, de årlige fester og Radius Academy – et uddannelsesdøgn, hvor vi nørder et relevant tema

Hvem er du?

Vi leder efter dig, som er nysgerrig på kommunikation og public affairs, og dig som har et skarpt blik for, hvad der rør sig i samfundet.

Vi vægter både erfaring, personlighed og faglighed, men mest af alt er vi interesserede i, hvad du kan og vil lære.

Vi går ikke så højt op i, hvad du er i gang med at studere, men relevante videregående uddannelser er fx kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik eller marketing.

Du er på hjemmebane i både skriftlig og mundtligt formidling, og du byder ind med ideer og energi, fordi du brænder for at levere det bedste resultat til kunderne sammen med dygtige kollegaer. Du forstår en deadline og vigtigheden af at være serviceminded over for kunderne.

Og så har du det, vi kalder ’rådgivergenet’: Lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil og potentialet for at udvikle dig til en dygtig rådgiver. Dem samler vi nemlig på i Radius.

Under praktikforløbet har jeg ikke bare udvidet mit CV med en alsidig arbejdserfaring, hvor jeg har finpudset mine analytiske kommunikative og projektorienterede evner. Det har også udviklet mig personligt og givet større tro på mig selv.

– Sofie Biering Krogh, konsulent og tidligere praktikant

Læs hele Sofies indlæg: Radius Talent: Den viden, jeg ikke fik på universitetet.

Praktikken i praktikken

Praktikforløbet varer som udgangspunkt et halvt år. I foråret er praktikperioden fra 1. februar til 30. juni, mens perioden i efteråret er fra 15. august til 31. januar, men det kan tilrettelægges, så det passer til dig og dit studie.

Du får naturligvis løn, mens du er i praktik i Radius, og du skal regne med at arbejde fuldtid i perioden – selvfølgelig med hensyn til dine eksaminer.

Vi søger studerende til Radius Talent til både forårs- og efterårssemesteret, og du finder praktikopslagene på vores karrieresite, hvor du også uploader dit CV og din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Johanne Deiborg-Eliasson, der er ansvarlig for Radius Talent på mail jde@radiuscph.dk eller telefon 2853 0272.

Læs mere om Radius, vores historie og vores værdier her – og følg med i hverdagen på bureauet på LinkedinFacebook og Instagram.