Radius Talent:
Et praktikprogram for
ambitiøse studerende

Drømmer du om at blive rådgiver, og er du klar til masser af faglig udvikling på et bureau med sjove og skarpe kolleger? Så er Radius Talent lige noget for dig.

For at se denne film skal du tillade Marketing cookies. Du kan også se filmen direkte på YouTube

Radius Talent er et intenstivt praktikprogram for dig, som vil prøve kræver med, hvordan livet som rådgiver på et kommunikationsbureau er. Vi siger intensivt, fordi vi garanterer, du bliver klædt godt på og kommer til at lære meget i din tid hos os. Vi skræddersyr forløbet, så det passer til dig og din profil og tager højde for, hvad du gerne vil blive klogere på og arbejde med i praksis.
 
Du bliver en del af et program, som gennem kurser og sidemandsoplæring giver dig en indføring til de væsentligste kommunikationsdiscipliner såsom public relations, public affairs, analyse, branding, journalistisk tekstproduktion og digital kommunikation.

Du får også tilknyttet en mentor, som fungerer som din sparringspartner under hele forløbet, og som er med til at sikre, at du når dine udviklingsmål, som I sætter ved din start.
 
I hverdagen er du en del af holdet i Radius på lige vilkår med dine kolleger. Det betyder, at du løser opgaver for vores kunder – typisk i teams med en eller flere kolleger. Og så deltager du i Radius Academy – et uddannelsesdøgn, hvor alle Radius’ medarbejdere tager på tur og nørder et relevant tema. Academy afvikles to gange om året.
 
Hvis dine kompetencer matcher fremtidige opgaver, er der mulighed for at fortsætte din ansættelse efter praktikforløbets afslutning. Mange nuværende og tidligere rådgivere har startet deres karriere i Radius netop sådan.

Radius Talent kort fortalt

  • Et praktikforløb, der er skræddersyet til dig og din faglige profil
  • Et forløb, hvor du får lov at arbejde på tværs af mange discipliner, men også kan fordybe og specialisere dig
  • Mulighed for at teste af, om en karriere som rådgiver er den rette sti for dig
  • En mentor med specialistviden inden for det felt, du interesserer dig for
  • Deltagelse i vores interne uddannelsesdøgn Radius Academy, hvor det sociale også er i højsædet
  • Spændende, alsidige kunder og udfordrende opgaver
  • En uformel arbejdsplads, hvor vi sætter pris på både faglighed og fredagsbarer
  • Et onboarding-forløb, der giver dig en grundig intro til vores fagdiscipliner, dine kolleger, rollen som rådgiver og hverdagen på et bureau
  • Et skrivekursus med en erfaren redaktør, der styrker din skriftlige kommunikation
  • Løbende interne kurser med fokus på faglig udvikling, herunder introduktion til PR, PA, analyse, strategi, branding, konceptudvikling og digital kommunikation

Hvem er du?

Du er blandt de dygtigste og mest nysgerrige på din årgang og læser på en relevant videregående uddannelse. Det kan eksempelvis være kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik, digital kommunikation eller noget helt andet.

Du skriver godt på både dansk og engelsk og har en interesse for, hvad der rører sig i samfundet. Du byder ind med idéer og energi og forstår en deadline. Og så er du nysgerrig af natur.
 
Vigtigst af alt har du det, vi kalder rådgivergenet – lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre og potentialet til at udvikle dig til en dygtig og serviceorienteret rådgiver. Dem samler vi nemlig på.

Rammerne

Radius Talent-programmet varer som udgangspunkt et halvt år, men det kan tilrettelægges anderledes, hvis dit studie kræver det. Du får naturligvis løn, mens du er i praktik og skal regne med at arbejde fuld tid i perioden.

Vi søger studerende til Radius Talent to gange om året, forår og efterår. Du finder opslagene på vores karrieresite.

Du kan læse mere om at være en del af Radius Talent her, hvor tidligere praktikant og nuværende konsulent Sofie Biering Krogh også giver dig hendes bedste råd om praktiktiden.

Har du spørgsmål til praktikprogrammet, er du velkommen til at kontakte ansvarlig for Radius Talent, Johanne Deiborg-Eliasson på mail jde@radiuscph.dk.

Du kan få nyheder fra Radius og følge med i hverdagen på bureauet på LinkedinFacebook og Instagram.