Årsrapport 2018: Væksten fortsætter

Nyhed
11. marts 2019

Radius CPH A/S fortsatte væksten i 2018. Omsætningen rundede for første gang 40 mio. kr., bruttoavancen steg med godt 10 procent, og bundlinjen landede på samme niveau som i 2017, der leverede det bedste resultat i virksomhedens historien. Overskuddet blev 5,5 mio. kr. før skat.

”Vi er tilfredse med resultatet, og væksten sker på tværs af vores kompetencer, hvilket er naturligt, fordi flere og flere af vores projekter er reelt integrerede,” siger Asbjørn Haugstrup, der er partner og CEO og uddyber:

”Hvis jeg skal pege tre områder, der vokser særligt meget, så er det rådgivning om kommunikation i forbindelse med strategimplementering og forandringsprojekter internt, rådgivning om bæredygtighed, og udarbejdelse af analyser, der guider kommunikationsindsatserne ved fx at bygge segmenter eller vægte omdømmedrivere, så kunderne kan sætte ind netop der, hvor afkastet bliver størst,” siger Asbjørn Haugstrup.

Tilfredshed blandt kunder og medarbejdere

Antallet af fuldtidsmedarbejdere steg fra 28 i 2017 til 30 i 2018 fordelt på godt 35 hoveder.

”En vigtig del af vores rapportering er kunde- og medarbejdertilfredshed. På tværs af langvarige samarbejder, enkeltopgaver og projekter lander kundetilfredsheden på 4,6 på en skala fra 1-5, mens medarbejdertilfredsheden ligger på 5,8 på en skala fra 1-7. De tilfredshedstal er afgørende for en sund forretning,” siger Asbjørn Haugstrup.

Forventninger til 2019

Ambitionen for 2019 er forsat vækst i både bruttoavance og på bundlinjen.

”Væksten skal drives af vores kerneforretning og særlige indsatser på finansiel kommunikation, public affairs og forandringskommunikation. Hvor vi præcist lander, er svært at sige. Men hvis året fortsætter, som det er startet, så ser det fornuftigt ud,” siger Asbjørn Haugstrup.

Download
Radius Årsrapport 2018

For yderligere information og kommentarer, kontakt venligst:

Asbjørn Haugstrup, CEO og partner
Mobil: +45 2672 9421
ah@radiuscph.dk

Nyhed
11. marts 2019