Om Radius

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer. For mennesker. Og for samfundet. Vi kender og mestrer kommunikationsdisciplinerne til fingerspidserne. Vi er dog ikke så optagede af, om de bliver kaldt for public affairs, corporate kommunikation, PR, branding, content marketing – eller slet og ret markedsføring. Til gengæld er vi optagede af, at disciplinerne leder til resultater og skaber værdi for vores kunder. Det har været målet siden 2003, og er det stadig i dag.

 

Vi er omkring 40 mennesker, der er drevet af et stærkt fællesskab. Alle deler vi glæden ved at løse opgaver sammen og i samspil med vores kunder, som hver dag betror os tilliden til at hjælpe dem med at opnå den næste succes. Eller komme videre fra det seneste fejltrin. Og det er det, der gør det sjovt at gå på arbejde hver dag. Vi ved nemlig, at vores rådgivning og støtte betyder noget for de mennesker, vi hjælper.

Vores rådgivning går på tværs af landegrænser og forbrugsmønstre. Og på tværs af holdninger og siloer. Fællesnævneren er, at den hos Radius er i hænderne på et fasttømret hold af mennesker, som alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.

 

Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går.

Radius blev stiftet i 2003 af bestyrelsesformand, Nicolaj Taudorf Andersen, og har i dag yderligere to partnere i kredsen – Henrik Fallesen og Asbjørn Haugstrup, der også er CEO.

 

Vi er partner i Worldcom Public Relations Group, et globalt partnerskab mellem uafhængige kommunikationsbureauer. Worldcom består af 2.000 rådgivere fordelt på 49 lande verden over.

 

Bestyrelsen i Radius består af to partnere samt tre professionelle bestyrelsesmed­lemmer, der tilsammen udgør nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kommunikation, strategi og virksomhedsudvikling.

 

Læs mere om vores bestyrelse her

Læs Radius’ Årsrapport 2018 her

Radius’ værdier udgør fundamentet for vores virksomhed. Værdierne fortæller, hvem vi er, og de afspejler kernen i vores rådgivning:

  • Vi skaber varig værdi
  • Vi er insisterende ærlige
  • Vi er kompetente og leverer kvalitet
  • Vi har hjertet med

34,7 mio. kr.

var Radius’ bruttoavance i 2018.

10 procent

var væksten i bruttoavance i 2018. Resultatet før skat var på 5,5 mio. kr.

35 ansatte

er beskæftiget hos Radius, der har kontor på Bredgade i indre København.