Om Radius

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer. For mennesker. Og for samfundet. Vi kender og mestrer kommunikationsdisciplinerne til fingerspidserne. Vi er dog ikke så optagede af, om de bliver kaldt for public affairs, corporate kommunikation, PR, branding, content marketing – eller slet og ret markedsføring. Til gengæld er vi optagede af, at disciplinerne leder til resultater og skaber værdi for vores kunder. Det har været målet siden 2003, og er det stadig i dag.


 
Vi er knap 50 mennesker, der er drevet af et stærkt fællesskab. Alle deler vi glæden ved at løse opgaver sammen og i samspil med vores kunder, som hver dag betror os tilliden til at hjælpe dem med at opnå den næste succes. Eller komme videre fra det seneste fejltrin. Og det er det, der gør det sjovt at gå på arbejde hver dag. Vi ved nemlig, at vores rådgivning og støtte betyder noget for de mennesker, vi hjælper.

Vores rådgivning går på tværs af landegrænser og forbrugsmønstre. Og på tværs af holdninger og siloer. Fællesnævneren er, at den hos Radius er i hænderne på et fasttømret hold af mennesker, som alle bidrager med hver deres styrke, erfaring og dybe faglighed til at skabe historier, der er værd at dele.
 
Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde i går.

Vores historie

Radius blev stiftet i 2003 af vores CEO, Nicolaj Taudorf Andersen, og har i dag yderligere tre partnere i kredsen – Kasper Ibsen Beck, Mads Bech Larsen og Henrik Fallesen.
 
Vi er en del af Worldcom Public Relations Group, som er et globalt partnerskab mellem uafhængige kommunikationsbureauer. Worldcom består af 2.000 rådgivere fordelt på 49 lande verden over.
 
Bestyrelsen i Radius består af to partnere samt to professionelle bestyrelsesmedlemmer, der tilsammen udgør nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kommunikation, strategi og virksomhedsudvikling.

Vores værdier

Vores forskelligheder til trods, har vi det til fælles, at vi aldrig gør noget halvt – til gengæld gør vi alt ordentligt. Vores fire værdier guider alt, hvad vi gør, fordi det, vi gør, skal betyde noget. Radius’ værdier udgør fundamentet for vores virksomhed. Værdierne fortæller, hvem vi er, og de afspejler kernen i vores rådgivning:

Vi skaber varig værdi

Værdi for kundens
omdømme og forretning.
Værdi for vores egen
fremtidige forretning.

Vi er insisterende ærlige

Ærlige og direkte
i vores rådgivning.
Ærlige og ordentlige i
vores forretningsførelse.

Vi er kompetente og leverer kvalitet

Kompetente i vores rådgivning og
kvalitet i de løsninger, vi leverer til
kunden. Kvalitet i vores faglige
udvikling og kompetencer.

Vi har hjertet med

Hjertet med i vores rådgivning
og udførelse af opgaver.
Hjertet med i vores relationer til
kunder og kolleger.