Ny seniorrådgiver skal
styrke Radius’ eksterne
kommunikation og brand

Ny seniorrådgiver skal
styrke Radius’ eksterne
kommunikation og brand

Nyhed
31. oktober 2023
Radius skal være kendt for at være Danmarks førende kommunikationsbureau inden for corporate kommunikation, public affairs og strategisk kreativitet – og bedst til det, der er svært. Derfor er vi begejstrede for at kunne byde velkommen tilbage til Camille Bjergvang Opler, der per 1. oktober blev ansat som seniorrådgiver og skal hjælpe os med at styrke Radius’ position og brand i markedet.

Radius, der i november fejrer sit 20-års jubilæum, er blandt Danmarks største kommunikationsvirksomheder og har et stærkt brand. Det skal nu tages til det næste niveau med (gen)ansættelsen af Camille, der får ansvaret for Radius’ eksterne kommunikation og branding.

”Camille er den helt rette til at hjælpe os med at få Radius’ brand som en førende rådgiver inden for corporate kommunikation, public affairs og strategisk kreativitet til at stå endnu skarpere. Og vi vil i endnu højere grad dele vores indsigter i og perspektiver på, hvordan virksomheder og organisationer bedst kommunikerer, når det er svært,” fortæller Henrik Fallesen, seniorpartner og bestyrelsesformand hos Radius, og fortsætter:  

”Og så er Camille et fantastisk eksempel på vores talentudvikling i Radius. Hun har taget rejsen fra at være praktikant til rådgiver og er nu kommet tilbage som seniorrådgiver hos os, hvilket vi er ovenud glade for.”  

Camille kommer senest fra en rolle hos Rambøll. Her var hun ansat som senior kommunikationskonsulent i Rambølls globale team for intern kommunikation. Inden da var Camille tidligere rådgiver hos Radius, hvor hun fra 2016 til 2021 rådgav vores kunder inden for bl.a. PR, kampagner og corporate kommunikation. Camilles ansættelse er derfor ikke blot en glædelig nyhed men også et glædeligt gensyn.

Et stort og varmt velkommen tilbage fra alle os i Radius, Camille.

Nyhed
31. oktober 2023