Radius ansætter
to nye kolleger

Radius
ansætter
to nye kolleger

Nyhed
9. september 2020
Radius får nye, stærke kræfter med på holdet. Anne Vium er ansat som seniorrådgiver per 1. september og Thomas Ebdrup som praktikant i vores talentprogram.

Radius går efteråret i møde med ansættelsen af to nye, stærke profiler.

Anne Vium er ansat som seniorrådgiver per 1. september. Hun er uddannet cand.scient.pol og kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Operate, hvor hun har specialiseret sig i strategisk kommunikation.

Anne har desuden indgående kendskab til public affairs og har tidligere arbejdet hos Advice, Dansk Arbejdsgiverforening og for Christel Schaldemose (S) i Europa-Parlamentet.

Hos Radius skal Anne rådgive en række af vores større kunder om strategi, interessevaretagelse og positionering.

Thomas Ebdrup er ansat som en del af vores udviklingsprogram for studerende, Radius Talent, og er ved at færdiggøre sin kandidat i statskundskab på Københavns Universitet.

Thomas kommer fra en stilling som konsulent hos Det Konservative Folkeparti og har dermed teoretisk og praktisk indsigt i politisk kommunikation. Thomas har blandt andet været med til at drive og udvikle politiske kampagner under det seneste folketingsvalg, kommunalvalg og EU-valg.

Tidligere har han desuden arbejdet på bureauet Kristiansen + Partners. Hos Radius kommer Thomas til at varetage en lang række opgaver inden for public affairs, PR og digitale kampagner.

Stort velkommen til begge.

Nyhed
9. september 2020