Radius opruster
på public affairs-området

Radius
opruster

public
affairs-
området

Nyhed
26. januar 2022
Radius oplever en stadigt stigende efterspørgsel på rådgivning i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik for særligt mellemstore og store virksomheder. Derfor opruster vi nu yderligere på vores public affairs-område med tre nye rådgivere. Rasmus Bønneland er ansat som seniorrådgiver, mens Phillip Dimsits Lerer og Nikolaj Saadat er ansat som rådgivere.

Radius er vokset betydeligt i 2021 og skyder 2022 i gang med ansættelsen af tre nye kollegaer til vores public affairs-team. Det sker i kølvandet på efterårets oprustning, hvor blandt andre Lea Wohlert blev ansat som direktør for public affairs. Der vil blive fulgt op med yderligere ansættelser på public affairs-området de kommende måneder.

”Vi oplever massiv efterspørgsel efter rådgivning om transformation, både samfunds- og virksomhedsmæssigt. På kommunikationssiden medfører det rigtigt mange større kommunikationsopgaver i forbindelse med opkøb, strategi-implementering, kapitalisering, rekruttering med videre. På public affairs-siden er det i høj grad forandring i forhold til ny regulering som følge af nye samfundsnormer, et udvidet politisk rum samt konkrete temaer som den grønne omstilling, udvikling af infrastruktur og lignende, der er toneangivende i opgaverne. Derfor opruster vi massivt på alle fronter,” siger Nicolaj Taudorf Andersen, adm. direktør og stifter af Radius.

Rasmus Bønneland er ansat som seniorrådgiver og har en solid erfaring med politisk rådgivning, interessevaretagelse og strategisk kommunikation inden for energi, klima og bæredygtighed. Rasmus kommer fra en stilling som public affairs-chef i Dansk Energi, hvor han har udviklet og varetaget organisationens politiske arbejde og indsats op mod Christiansborg. Før det var han Lead Public Affairs Advisor i Ørsted og har også en fortid som konsulent i Venstre.

Rasmus er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Phillip Dimsits Lerer er ansat som rådgiver med god erfaring fra den politiske verden og flere civilsamfundsorganisationer. Før Radius var Phillip kampagneleder for nuværende overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen. Inden det var Phillip politisk rådgiver på Christiansborg for den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Phillip er uddannet cand.scient.pol. på Københavns Universitet og har en Master of Arts i sikkerhed og diplomati fra Tel Aviv University.

Nikolaj Saadat er ligeledes ansat som rådgiver og har bred erfaring med politisk rådgivning, interessevaretagelse og kampagne. Nikolaj kommer fra en stilling som kampagnechef i Socialdemokratiet i Odense. I løbet af hans studietid arbejdede han blandt andet med politisk interessevaretagelse i DI og hos Primetime Kommunikation.

Nikolaj er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Som en del af uddannelsen var han politisk praktikant på den danske ambassade i Sydafrika.

Vi har set frem til at få vores tre nye kollegaer ombord. De kommer hver især med solid erfaring fra den politiske verden og erhvervslivet. Med de tre ansættelser vil Radius i endnu højere grad være i stand til at løfte opgaver om kompleks rådgivning i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og public affairs”, siger direktør for public affairs, Lea Wohlert.

Rasmus, Phillip og Nikolaj tiltrådte den 3. januar.

Nyhed
26. januar 2022