Radius opruster på strategisk
kommunikation, PA og kampagner

Radius opruster på
strategisk kommunikation,
PA og kampagner

Nyhed
11. august 2023
Radius vokser og byder derfor velkommen til tre nye kollegaer, som skal styrke husets faglighed på tværs af strategisk kommunikation, public affairs og kampagner. Marie Tromborg og Morten Nissum Larsen er ansat som seniorrådgivere, og Emma Thomsen er ansat som rådgiver.

Radius har fortsat vokseværk, hvorfor huset i sensommeren har oprustet yderligere på personalefronten. De tre nye ansættelser skal bidrage til den brede faglighed, som huset allerede besidder, hvor de hver især skal bidrage til forskellige fagområder.

”Vi er utrolig glade for at kunne byde tre nye kolleger velkommen hos Radius. Vi oplever fortsat massiv efterspørgsel på rådgivning og projektledelse på tværs af kundestørrelser og brancher – hvilket medfører både store og spændende kommunikationsopgaver. I Radius er vi bedst, når det er svært. Og med de tre nye ansættelser vil vi i endnu højere grad være i stand til at løfte opgaver om kompleks rådgivning i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation, public affairs og kampagneeksekvering”, fortæller Nicolaj Taudorf Andersen, adm. direktør og stifter af Radius.

Marie Tromborg er ny seniorrådgiver i husets corporate team. Hun kommer senest fra en stilling som pressechef hos Danske Regioner, hvorfra hun har stor erfaring med strategisk og corporate kommunikation. Som uddannet journalist har Marie bred erfaring med pressehåndtering og medietræning. Hun har tidligere arbejdet som journalist på hhv. BT, Berlingske, MetroXpress og Aller.

Marie er uddannet som journalist fra Syddansk Universitet.

Morten Nissum Larsen starter som seniorrådgiver og projektleder i Radius, hvor han bl.a. bliver en del af kampagneteamet. Morten kommer fra en stilling som seniorprojektleder i kommunikations- og adfærdsbureauet Bro og har således bred erfaring inden for både projektledelse, strategisk kommunikation og kampagner. Derudover har han tidligere været ansat hos Arriva som PR- og kommunikationsrådgiver.

Morten har en kandidatgrad i Communication and Business studies fra Roskilde Universitet.

Emma Thomsen er vores nye PA-rådgiver og kommer fra en stilling på Christiansborg, hvor hun har arbejdet som politisk konsulent i Venstres sekretariat. Hun har stor erfaring med miljø, fødevare- og klimapolitik samt politisk kommunikation og rådgivning, da hun tidligere har været kampagneleder for nuværende fødevareminister Jacob Jensen. Derudover har hun under sin studietid arbejdet med kommunikation i Miljø- og Fødevareministeriet og på Berlingske.

Emma er uddannet cand.comm. i kommunikation og politik.

Stort velkommen til Marie, Morten og Emma fra hele Radius.

Nyhed
11. august 2023