Radius udnævner ny
Head of Public Affairs

Radius udnævner ny
Head of Public Affairs

Nyhed
4. september 2023
Phillip Dimsits Lerer Major er ny Head of Public Affairs hos Radius CPH og vil fremover lede vores PA-team i samarbejde med seniorpartner Henrik Fallesen. Phillip kom til Radius CPH i januar 2022 og har siden spillet en hovedrolle i den positive udvikling af vores Public Affairs-forretning, som er vokset markant de sidste to år.

Som rådgiver løser Phillip særligt opgaver om fremtidens energiløsninger og arealanvendelse samt kultur og kommunale forhold, og han har solid erfaring fra den politiske verden, konsulentvirksomheder og flere civilsamfundsorganisationer. Phillip har bl.a. været kampagneleder for den nuværende overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen, og politisk rådgiver for den socialdemokratiske folketingsgruppe på Christiansborg.

”Udviklingen drives i høj grad af opgaver knyttet til den grønne omstilling, by- og infrastrukturudvikling og markedsregulering. Og mange opgaver ligger i grænselandet mellem samfund og corporate kommunikation. I den forbindelse oplever vi stor efterspørgsel fra vores kunder på rådgivning om at sætte og drive samfundsdagsordener – og styre risiko. Derfor er vi rigtigt glade for, at Phillip har sagt ja til at lede vores Public Affairs-arbejde. Han har en stærk stakeholderforståelse og mestrer både arbejdet med at sætte dagsordener og påvirke de rammevilkår, der er afgørende for, at vores kunder kan lykkes,” fortæller Henrik Fallesen, seniorpartner og bestyrelsesformand hos Radius CPH.

Phillip er uddannet cand.scient.pol. på Københavns Universitet og har en Master of Arts i sikkerhed og diplomati fra Tel Aviv University.

Stort tillykke til Phillip fra alle os i Radius.

Nyhed
4. september 2023