Rør ved Fremtiden på Folkemødet

Nyhed
8. juni 2018
Vi har sat alle sejl for at skabe en helt ny oplevelse på Folkemødet. Det er blevet til Fremtidspladsen. Her er der mulighed for at se, røre ved og debattere fremtiden på én gang.

Hvem har ansvaret, når selvkørende biler kører galt? Hvordan påvirker Industrisamfundet 4.0 os som mennesker? Kan vi lege os til fremtidens kompetencer, og hvad sker der med journalistikken og medierne?

På Fremtidspladsen kombinerer vi udstillinger og debat. Her kan du blandt andet se Mercedes Benz Vision Van; en konceptbil, der er eldrevet og sender droner afsted det sidste stykke med varer, eller du kan tage på fremtidsrejse med den nye uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og høre hans bud på, hvordan vi indretter vores uddannelsessystem til fremtiden. Du kan også tage VR-brillerne på og rejse ind i fremtidens energisystem, hvor overskudsenergi fra sol og vind bliver lagret i opvarmede sten i undergrunden.

Fremtiden er fyldt med muligheder og dilemmaer, men ofte bliver debatten også en smule diffus. På Fremtidspladsen forsøger vi at gøre debatten konkret og stimulere alle sanser. For en ting er sikkert; de nye teknologier og muligheder, kommer til at ændre vores samfund.

Download programmet for Fremtidspladsen her
(program opdateret 12.06.2018)

Programmet for Fremtidspladsen

Nyhed
8. juni 2018